Afbeelding

Diepvriesvoer van GroenRijk 't Haantje goed alternatief voor brokken

lopende zaken

Editie: Week 47, Jaargang 22 |

Het assortiment van de dierenafdeling van GroenRijk 't Haantje is sinds kort verrijkt met diepvriesvoer voor hond en kat van de merken Prins, Rodi en Energique.

RIJSWIJK – De dierenafdeling van GroenRijk 't Haantje heeft sinds kort het assortiment verrijkt met diepvriesvoer voor hond en kat. Het betreft puur en vers vlees, maar dan diepgevroren. De meeste honden en katten vinden het heel erg lekker  en het diepvriesvlees is vooral ook zeer geschikt voor honden met een allergie. Het diepvriesvoer is in het tuincentrum aan Het Haantje 25D verkrijgbaar in de merken Prins, Rodi en Energique. “Mensen vinden diepvriesvoer steeds belangrijker worden”, vertelt Gerdien 't Hart. “Het is een goed alternatief voor brokken of als aanvullend voer.” De dierenafdeling van GroenRijk 't Haantje is ooit begonnen met wat hooi, stro en zaagsel. Het is nu uitgegroeid tot een volwaardige dierenafdeling met alles voor uw huisdier. Honden, katten, knaagdieren, konijnen, voor al deze dieren vindt u hier de juiste benodigdheden en accessoires. “Heeft u zware balen voer of kattenbakvulling nodig, dan kunnen we die ook in de regio bezorgen”, gaat ze verder. “Dit kan al vanaf 4 euro per bezorging afhankelijk natuurlijk van de hoeveelheid. Er is altijd wel een merk voer in de actie voor zowel honden als katten. Sinds kort hebben we ook een huiskonijn, een Franse hangoor. We hebben een prijsvraag uitgeschreven, zodat onze klanten een naam voor het konijn konden verzinnen. Het is uiteindelijk Joep geworden. Sommige mensen komen speciaal naar ons tuincentrum om Joep te begroeten.”

Actueel op de dierenafdeling is verder het winter vogelvoer voor buiten. Naarmate het kouder wordt, is het belangrijk dat het voer voor buiten ook aangepast wordt. De speciale vogelpindakaas is een grote hype. Dit is speciale pindakaas zonder zout en daar zijn vogels dol op. In het tuincentrum zijn altijd medewerkers bereid de klanten meer te vertellen en uitleg te geven over de komende uitbreidingsplannen van GroenRijk 't Haantje. Rondom het tuincentrum worden ook volop voorbereidingen getroffen voor de nieuwe toegangsweg naar het tuincentrum. De vernieuwde wijk Sion krijgt al aardig vorm. Desondanks is het tuincentrum altijd goed bereikbaar.. Telefoon: (015) 212 63 59. Internet: www.groenrijkrijswijk.nl.

 

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12