Afbeelding

Hoge kortingen bij opheffingsuitverkoop van Talens Foto

lopende zaken

Editie: Week 41, Jaargang 20 |

Talens Foto aan de Markt sluit begin november definitief de deuren en tot die tijd kunt u profiteren van hoge kortingen.

DELFT – Bij Talens Foto aan de Markt 36 kunt u momenteel profiteren van hoge kortingen. Na 81 jaar op de Markt gevestigd te zijn geweest, sluit de fotospeciaalzaak namelijk de deuren. Na een heleboel goede tijden is de sluiting door veranderde marktomstandigheden onvermijdbaar geworden. “De handel in elektronica is sterk veranderd”, zegt Roald Ploegmakers. “Veel mensen kopen elektronica tegenwoordig via internet en veel minder in een gewone winkel. Daarbij komt dat er gaandeweg veel detailhandel van de Markt is verdwenen, we zitten niet meer in een winkelgebied. Ook de mindere bereikbaarheid van de binnenstad, vooral met de auto, heeft ons bezoekers gekost.” Talens Foto heeft altijd bekend gestaan om de uitstekende service.

Hier bleef het nooit bij de verkoop alleen. “De concurrentie in de elektronica is dusdanig groot, zeker de laatste jaren, dat wij ons wilden onderscheiden in extra service, kennis, uitleg en reparaties.” Volgens Ploegmakers is de hele handel veranderd, maar zijn de veranderingen in de elektronica wel heel snel gegaan. De bewegingen in de e-commerce gingen ongelofelijk snel. “Daarom hebben we besloten te stoppen, de winkel gaat dicht”, zegt hij. “Het pand is verhuurd en hier komt een horecagelegenheid in. Ik ga me verder richten op mijn fietsenzaak Bikesplaza in Zoetermeer, een groeiend internetbedrijf.” Begin november is het zover en tot die tijd is er opheffingsuitverkoop. Per twee weken verdubbelen de kortingen. Deze week gelden kortingen van 10 tot 20 procent, de week erna van 20 tot 30 procent en zo voort.

Internet: www.talensfoto.nl.

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12