Afbeelding

Jan van den Berg Transport kiest voor de nieuwe Mercedes-Benz Actros

lopende zaken

Editie: Week 37, Jaargang 22 |

Jan van den Berg Transport neemt de sleutels in ontvangst van Marcel Luijendijk van Mercedes-Benz Maasdijk.

DELFT - Firma Jan van den Berg Transport uit Delft heeft onlangs twee nieuwe Mercedes-Benz Actros-trekkers in gebruik genomen. De trucks zijn geleverd door Mercedes-Benz Maasdijk en gespoten in de bekende kleurstelling van Jan van den Berg Transport.


De aflevering van de nieuwe Actrossen was een mooie gelegenheid om ook chauffeur  Lambert van den Boogert in het zonnetje te zetten. Hij ontving op deze dag namelijk de felbegeerde kilometermiljonairsoorkonde en de gouden speld van Mercedes-Benz. Chauffeurs komen in aanmerking voor deze onderscheiding als zij met hun truck meer dan een miljoen kilometers hebben gereden. Lambert van den Boogert had deze mijlpaal met zijn vorige Actros bereikt.
Jan van den Berg Transport is opgericht in 1911 in Den Hoorn. In 1987 verhuisde het bedrijf naar Delft. Het bedrijf beschikt over ongeveer vijftig vrachtwagens en heeft totaal vijftig chauffeurs in dienst. Jan van den Berg Transport is voornamelijk actief in het vervoer van zeecontainers en transport van bouwmaterialen in Nederland, Duitsland, België en Frankrijk.

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12