Afbeelding

Nuovo Mode = Finito

lopende zaken

Editie: Week 51, Jaargang 22 |

DELFT – Nuovo Mode = Finito. Dat grote nieuws is in deze krant al verscheidene malen gigantisch kenbaar gemaakt. Dat betekent dat eigenaar Cees van der Brugge er mee gaat stoppen en op termijn de winkel verdwijnt, die een begrip is in Delft oftwel legende.

Dat betekent ook dat de gehele wintercollectie van 2014 en 2015 voor superlage opheffingsprijzen (kortingen tot 70 procent) de deur uit gaat. Veel voordeel te behalen dus voor de klant!

De opheffingsuitverkoop van Nuovo Mode aan de Markt 13 te Delft is reeds enkele weken bezig. De winkel heeft al een gigantische aanloop gehad mede door de media. “Er is genoeg, de actuele nieuwe collectie gaat tegen bodemprijzen de deur uit”, zegt Cees van der Brugge. “Nu kopen is geld verdienen. Op is op. Profiteer nu het nog kan!” Actuele modische collecties van alle bekende merken met onder andere kostuums, winterjassen, colberts, schoenen, (leren) jacks, smokings en jeans, alles gaat de deur uit!  “Nu Kerstmis er aan zit te komen, hebben we ook speciale Kerstacties”, gaat hij verder. “Dit betekent dat je bij Nuovo Mode een smoking ter waarde van 299 euro nu koopt voor maar 125 euro – huren is duurder! Met bijpassende smokingschoenen van 199 voor 99 euro. Caban Jacks zijn nu afgeprijsd naar 79 euro, deze gingen voorheen voor 199 euro de deur uit.”

Dit is slechts een kleine greep uit de aanbiedingen. Benieuwd naar het volledige overzicht van aanbiedingen? Bekijk dan de advertentie elders in deze krant, namelijk op pagina 35.  “In verband met Kerstmis 2014 en Nieuwjaar 2015 hebben we extra koopavonden”, vertelt Cees van der Brugge. “Deze koopavonden zijn op maandag 22 en dinsdag 23 december a.s. Nuovo Mode is dan geopend tot 21.00 uur. U kunt lekker onder het genot van een wijntje winkelen. Maar na 35 jaar houd Nuovo Mode het nu dus echt voor gezien. Er is een tijd van komen en er is een tijd van gaan. De tijd van gaan is voor mij nu echt gekomen.”

Behalve de spectaculaire opheffingsuitverkoop, hebben we na de kerst nog veel meer in de aanbieding: tegen elk aannemelijk bod. Waaronder zes kroonluchters – brandend te zien – , een kerstboom van 6 meter inclusief verlichting en versiering. Tevens houten tafels en stoelen en vier rode leren stoelen, ook mee te nemen tegen elk aannemelijk bod. Maar voorlopig gaan we nog door met de opheffingsuitverkoop. Eerst de winkels leeg: daarna zijn de magazijnen aan de beurt!”

Al het personeel van Nuovo Mode wenst u prettige feestdagen en een gezond en modieus nieuwjaar! Nuovo Mode is zeven dagen per week geopend, maandag van 12.00 tot 18.00 uur, dinsdag tot en met donderdag van 9.30 tot 18.00 uur, vrijdag van 9.30 tot 21.00 uur, zaterdag van 9.30 tot 17.30 uur, en ELKE zondag van 13.00 tot 17.00 uur. Telefoon: (015) 212 64 00. Internet: www.nuovo.nl. Facebook.nl/Nuovomodedelft.

 

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12