Afbeelding

Dubbel feest bij Bike Totaal Wijtman

lopende zaken

Editie: Week 49, Jaargang 21 |

Delft - Bike Totaal is tijdens het ABN Amro Beste winkelketen Evenement op 30 september jl. voor de vijfde keer op rij door de consument verkozen tot Beste Winkelketen in de categorie Fiets & Vrije tijd.

De consument vraagt steeds meer om een combinatie van toegevoegde waarde en een goede prijs, blijkt uit de resultaten van het Beste Winkelketenonderzoek 2013, uitgevoerd door Q&A Research & Consultancy. De toegevoegde waarde in dit onderzoek is bepaald door het gemiddelde rapportcijfer van de aspecten Assortiment, Deskundig personeel, Klantvriendelijk personeel en Service. Bike Totaal weet op elk van deze service aspecten uit te blinken. Bike Totaal Wijtman werd gewaardeerd met gemiddeld cijfer van 8,4 en draait hierdoor mee in de top vijf van de 150 Bike Totaal winkels.

Vlaardingen
29 november opende Bike Totaal Wijtman de deuren van haar nieuwe vestiging in Vlaardingen. Deze winkel komt voort uit een overname van een bestaande Bike Totaal winkel. De winkel heeft een totale facelift gekregen en is helemaal klaar voor de toekomst. Dubbel feest dus voor de mannen van Bike Totaal Wijtman! Dit feest wordt overigens zowel in Vlaardingen als in Delft gevierd met spectaculaire openingsaanbiedingen zoals een Gazelle Eclips van €899 voor €699,-, kom voor alle aanbiedingen naar Bike Totaal Wijtman aan de Westlandseweg 17 in Delft of naar de Floris de Vijfdelaan 120 in Vlaardingen.

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12