Huis te koop: Cornelis Trompstraat 30, Delft

Algemeen

Perfect gelegen woning met ruime woonkeuken en dakterras

Sander den Hoedt studeerde nog in Delft toen hij met zijn vrouw Vivian ging samenwonen. Een huis tussen de binnenstad en de TU in zou voor hem in dat geval ideaal zijn en die vonden ze dan ook in de Cornelis Trompstraat. Bovendien voldeed de woning aan hun voornaaste wens, een woonkeuken.

Die woonkeuken wilden Sander en Vivian omdat ze het leuk vinden veel mensen over de vloer te hebben. Aan de eettafel, die nu in de woonkeuken staat, kunnen in elk geval zeven mensen zitten en met een beetje goede wil zelfs tien. Ook de rest van de woning biedt Sander en Vivian veel ruimte. Het heeft drie kamers en een dakterras waar ze ’s zomers vaak op ontbijten en barbecuen. 

Sander vindt met name de lichtinval in het huis erg mooi. “Er staat een grote boom voor het huis en de lichtflarden die daardoor het huis binnenkomen zorgen voor een heel mooi effect”, licht Sander toe. “Dat zorgt voor een soort vakantiegevoel in je eigen huis.”

De locatie van het huis is ook een zeer groot voordeel van de woning. Het staat vlakbij de binnenstad en vlakbij de TU, terwijl er nergens geluidsoverlast is. In een hele rustige omgeving wonen Sander en Vivian op loopafstand van het stadscentrum van Delft.

Verhuizen zit echter in het bloed van het echtpaar en hun volgende wens is verhuizen naar Rotterdam, waar Vivian werkt. “Rotterdam trekt mij op dit moment heel erg”, verklaart Sander. “Ik vind het wel leuk om in een grote stad te gaan wonen. Eigenlijk verhuizen we gewoon voor de lol. We hebben het weliswaar erg goed naar ons zin in dit huis, maar we willen deze stap graag maken. We hebben dit huis zelf helemaal opgeknapt en dat maakt het natuurlijk extra leuk om er te wonen maar het huis oppakken en in Rotterdam neerzetten, kan nu eenmaal niet. Hoe graag we het ook zouden willen.”

De woning is voornamelijk geschikt voor startende tweeverdieners, maar ook gezinnen met één kind zouden er makkelijk in kunnen. Met drie kamers, de woonkeuken en het dakterras is het in elk geval ruim genoeg voor een klein gezinnetje. 

De vraagprijs voor deze woning is € 215.000 k.k. Geïnteresseerd in deze woning? Voor meer informatie: V&W Makelaars, (015) – 2142909 of www.vwmakelaars.nl.

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12