Tachtigjarigen mogen gratis naar Groot Kerstcirsus in Den Haag

Algemeen

DELFT - Oleg Popov’s uitnodiging aan alle 80-jarigen in dit land voor een gratis bezoek aan Groot Kerstcircus Den Haag is direct aangeslagen. Het regent reacties bij de kassatelefoons op het Malieveld. De jubilerende clown der clowns, zelf 80 en topfit, ergert zich aan de mentaliteit om senioren als afgeschreven te beschouwen.

Popov draait 230 voorstellingen per jaar en voelde zich beledigd door Matthijs van Nieuwkerk, die in De Wereld Draait Door laatdunkend vroeg: ‘Leeft die man nog?’ Het geheim van zijn vitaliteit schrijft hij toe aan actief blijven en gezond leven. Hij fabriceert zelf zijn attributen en kostuums en maakt dagelijks flinke wandelingen. “En ik eet elke dag verse knoflook en uien, dat advies wil ik alle senioren meegeven”, zegt Popov. 

Tachtigjarigen die gratis naar het Groot Kerstcircus willen om hun leeftijdgenoot in actie te zien, kunnen kaarten reserveren via het telefoonnummer 06 - 44 28 16 12 of 06 - 44 28 16 28. Alle informatie over aanvangstijden is te vinden op www.kerstcircusdenhaag.nl. Legitimatie bij het afhalen van de tickets is verplicht.

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12