Van Beek Kappers steunt Stichting Haarwensen

Algemeen

Saartje, de mascotte van de Stichting Haarwensen, is nu ook bij Van Beek Kappers te koop.

DELFT - Van Beek Kappers is al decennia lang een bekende naam in Delft en omgeving. Het bedrijf is onder leiding van Maurice van Beek uitgegroeid tot een team met negentien haarstylistes.

Om ervoor te zorgen dat zowel de junior- als de topstylisten altijd de juiste coupe kunnen knippen, gaat het team regelmatig op cursus en worden er kappershows bezocht om op de hoogte te blijven van de nieuwste trends. Bij één van deze shows kwam het team van Van Beek Kappers in aanraking met Stichting “Haarwensen”. Die is er voor kinderen tot en met 18 jaar die door medische behandelingen of een andere vorm van alopecia (kaalhoofdigheid) in aanmerking komen voor een haarwerk of een pruik. Omdat pruiken of haarwerken erg duur zijn en vaak maar voor een klein gedeelte worden vergoed, is Stichting Haarwensen opgericht. Die levert gratis haarwerken van hoge kwaliteit aan deze kinderen. 

De Stichting Haarwensen heeft in ‘Saartje’ haar eigen mascotte, een leuke en vrolijke pop met een gele bos haar. De opbrengst van de verkoop van de poppen komt geheel ten goede aan de Stichting Haarwensen en zal worden gebruikt voor het maken van passende pruiken. De pop is nu ook te koop bij Van Beek Kappers en kost maar 7 euro 95. Je vindt Van Beek Kappers aan de Papsouwselaan 220 in Delft op op internet via de website www.vanbeekkappers.nl.

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12