Hengelsportzaak in nieuwe handen, maar de kwaliteit blijft

Na zo’n vijftig jaar achter de toonbank geeft Rien Rothfusz (links) het stokje bij Rothfusz Hengelsport over aan Fred de Paauw.

DELFT – Aan de kwaliteit en service verandert niets, maar toch is het niet helemaal hetzelfde meer bij Rothfusz Hengelsport. In de speciaalzaak in de Van Lodensteynstraat 114 geeft namelijk Rien Rothfusz na zo’n vijftig jaar het stokje over. En wel aan Fred de Paauw, wiens droom het altijd al is geweest een eigen hengelsportzaak te hebben.

De trouwe klanten hoeven Rien Rothfusz overigens niet helemaal te missen, want hij is nog twee dagen per week in de zaak te vinden. Hij zal de klant voornamelijk blijven adviseren over vliegvissen, zijn eigen passie en specialiteit. “Voor alles op het gebied van karper-, wit-, zee- en roofvissen kan men voortaan bij mij terecht”, zegt De Paauw, die 32 jaar bij DSM als procesoperator heeft gewerkt. “De hengelsport is echter altijd mijn hobby geweest. Ik kwam als kind bij Rien al mijn spullen kopen, toen de winkel nog op de Beestenmarkt was. Ik heb er nooit een geheim van gemaakt ooit zelf een hengelsportzaak te willen hebben en nu is het dan zo ver.” Hij kan de vele trouwe klanten van Rothfusz Hengelsport verzekeren dat er niets zal veranderen. Die blijft dezelfde, vertrouwde kwaliteitswinkel met een uitstekende reputatie op het gebied van service en voorlichting. “Rien verkocht niet alleen de artikelen, maar was ook altijd bereid een proefles te geven”, zegt De Paauw. Bij zijn aantreden is ook de website vernieuwd. Hier is voortaan een prachtig profiel van de winkel te zien. Heel leuk is ook de mogelijkheid voor klanten om hun eigen vangst op de website te tonen. Heeft u een mooie vangst gedaan waar u trots op bent? Stuur een foto en een begeleidend stukje op en die krijgen een plaats op de website. “Ook is er op de website elke maand een nieuwe aanbieding op het gebied van wit-, zee-, vlieg-, karper- en roofvissen”, aldus De Paauw. Telefoon: (015) - 212 58 98. Internet: www.rothfuszhengelsport.nl.

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12

Meer berichten
 
CustomHtml_1