MIDI heeft nu 250 leden

Algemeen

Het 250ste lid Olga Geerling ontving in de speelhal van MIDI uit handen van voorzitter Johan Dolman een fles wijn en een jaar gratis lidmaatschap.

DELFT – De Delftse Jeu-de-Boules-vereniging MIDI heeft 1 januari j.l. het 250ste lid mogen verwelkomen. De 51-jarige Olga Geerling uit Delft heeft eind vorig jaar via een introductiecursus kennisgemaakt met petanque, zoals dit Franse balspel eigenlijk heet.

Het intrigerende spel en de gezellige sfeer maakten de van oorsprong Française zo enthousiast dat ze zich prompt als lid aanmeldde. Het bereiken van deze voor MIDI bijzondere mijlpaal werd gepast gevierd tijdens de nieuwjaarsreceptie van de vereniging. In aanwezigheid van ongeveer 100 leden en aanhang mocht Olga uit handen van de voorzitter een fles wijn en een jaar gratis lidmaatschap in ontvangst nemen. De ledengroei van het in 1976 opgerichte MIDI heeft zich sinds de verhuizing naar het Sportpark Brasserskade begin jaren ‘90 gestaag doorgezet. De afgelopen drie jaar probeerde MIDI nadrukkelijker dit laagdrempelige balspel bekend te maken door een introductiecursus van vier avonden aan te bieden voor slechts 15 euro. In het voorjaar van 2010 zal deze cursus worden herhaald, hierover later meer in deze krant. Bij interesse kunt u zich aanmelden via telefoonnummer 06 - 22 23 25 61. Meer informatie over MIDI is te vinden op www.midi-petanque.nl.

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12