Afbeelding

Wie vaker komt spelen, is goedkoper uit

Algemeen

DELFT – Met de abonnementen van een kwartaal, een half jaar of een jaar wordt snookeren of poolen in het Snooker en Pool Palace aan het Delflandplein wel erg aantrekkelijk. Als recreant-lid betaal je een gereduceerd bedrag aan tafelhuur. Wie frequenter komt spelen, is goedkoper uit.

Daarnaast zijn er speciale VIP-abonnementen, vergelijkbaar met het lidmaatschap van een sportschool. “Het voordeel van zo’n abonnement is dat je onbeperkt kunt spelen zonder tafelhuur”, zegt eigenaar René Koot. “Het is ook mogelijk lid te worden van de snooker- of poolclubavond. Dan speel je op maandag onderlinge wedstrijden, met puntentelling.” 

Het Snooker Palace (Hendrik Tollenstraat 1-15) bestaat sinds 1988. Sinds de komst van Koot in 1999 kwam er ook meer ruimte voor poolen en veranderde de naam in Snooker en Pool Palace. “Mijn streven is om hier ook weer een carambolebiljart te plaatsen”, zegt hij. “Dan kunnen we ook weer meer senioren ontvangen. Het is nog afwachten of dat door kan gaan, in verband met regelgeving.” 

Voor recreatief darten is momenteel al wel volop gelegenheid. Het Snooker en Pool Palace telt nu zes banen, maar er kan nog een aantal bij komen. Het is dus nog mogelijk voor teams om zich in te schrijven en hier hun thuiswedstrijden te gaan spelen. “Dit centrum heeft vooral ook een sociale functie in de buurt”, zegt Koot. “Sommige mensen komen hier bijvoorbeeld alleen om gezellig een drankje te drinken. Voetbalwedstrijden worden vaak getoond op een groot scherm. Veel mensen vinden het dan ook leuk om hier lekker op de loungebanken te komen kijken.” Dagelijks geopend, toegang vanaf achttien jaar. Telefoon: (015) - 262 56 80. Internet: www.snookerpoolpalace.nl.

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12