Afbeelding

Skoda Superb Combi: goede prestaties, doordacht design en heel veel ruimte

Algemeen

DELFT – Het is zo ver. De Skoda Superb Combi staat in de showroom van Garage Hoeke.

Er hangt een prijskaartje aan van € 28.200 (vanafprijs) en voor dat bedrag krijgt u ‘heel veel auto’. Het succes van de Superb is namelijk letterlijk uitgebouwd met een grootse stationwagon. 

Zo veel auto voor zo’n eerlijke prijs, dat vind je nergens anders. Goede prestaties, een doordacht design en onvoorstelbaar veel ruimte. Daar staat de Superb Combi voor, een absolute blikvanger in de showroom van Garage Hoeke. “Voor dit model zijn er drie benzinemotoren beschikbaar”, zegt verkoopleider Leo Biest. “De moderne TSI-technologie zorgt ervoor dat er ondanks een laag verbruik toch een hoog vermogen gerealiseerd wordt. Ook is de auto met twee diesels leverbaar. Alle brandstofvarianten kunnen worden geleverd met een handgeschakelde zesversnellingsbak of een zes- of zeventraps DSG-automaat.” 

De vanafprijs van € 28.200 geldt voor de 1.4 TSI Comfort, voorzien van het groene energielabel B. De top van de benzinereeks is de vierwielaangedreven 3.6 FSI V6 Elegance, waar u vanaf € 51.400 voor betaalt. De vierwielaangedreven 2.0 TDI 125 kW Elegance is de topper op de diesellijst en is leverbaar vanaf € 45.300. “Ook voor zakelijke rijders is de Superb Combi interessant”, vervolgt Biest. “Met het Businessline-pakket, dat leverbaar is op alle uitvoeringen. Voor slechts € 500 extra op alle Comfort- en Ambition-uitvoeringen. Tegen bijbetaling van € 950 heeft u een Businessline-pakket met heel veel luxe op alle Elegance-uitvoeringen.” 

De Comfort Businessline heeft onder andere een Amundsen-navigatiesysteem met touchscreen, een bandenspanningscontrolesysteem en 16-inch lichtmetalen velgen. De Ambition Businessline staat onder andere voor bi-xenon-verlichting, parking distance control achter en een vierspaaks multifunctioneel stuurwiel. De meeste luxe is er bij de Elegance Businessline, met onder andere een Columbus DVD-navigatiesysteem, een lederen interieur ‘Glamour’, extra donker getinte achterportierramen/achterruit en eveneens een vierspaaks multifunctioneel stuurwiel. 



Garage Hoeke
Rotterdamseweg 374
Telefoon: (015) - 251 10 30
www.hoekedelft.nl

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12