Huis te koop: Melkdragerhof 195, Delfgauw

Algemeen

In dit appartement zou je zelfs met een gezin kunnen wonen DELFGAUW – Na vijf jaar wonen in dit fraai afgewerkte driekamerappartement verhuizen Dennis en Jennie Nowee naar een eengezinswoning. Het was hun eerste gezamenlijke woning en de verhuizing gaat dus best met pijn in het hart. “We waren toch wel toe aan iets groters en toen kwam er een eengezinswoning in Oud-Delfgauw op ons pad”, zegt Jennie.

Wonen in Emerald is hen erg goed bevallen. De wijk ligt erg centraal, heeft alle voorzieningen en verschillende uitvalswegen zijn vlakbij. Tijdens hun oriëntatie naar een nieuwe woonomgeving stelden ze voor zichzelf vast dat ze in elk geval dicht bij Delft wilden blijven wonen. “We waren niet specifiek op zoek naar nieuwbouw, dus vinden we dit huis in het oude gedeelte een prima keuze”, zegt Dennis. 

Toen ze vijf jaar geleden dit appartement (met eigen fietsenberging op de begane grond) kochten, was alles nieuw. Dat heeft natuurlijk als groot voordeel dat je zelf weinig hoeft te klussen. Dennis en Jennie hebben alleen een keuken naar hun smaak laten plaatsen en een laminaatvloer laten leggen. Na slechts vijf jaar met twee bewoners ziet het appartement er uiteraard nog steeds netjes en verzorgd uit. “Deze appartementen zijn zo ruim opgezet, dat er ook een gezin met kinderen zou kunnen wonen”, zegt Jennie. “Het is zelfs mogelijk een extra kamer te creëren, waar de loggia dan onderdeel van zou worden.” 

Het appartement is op de bovenste (vijfde) etage van een complex met een luxe uitstraling. Hierdoor hebben de bewoners een prachtig uitzicht over Emerald. “Het uitzicht reikt zo ver, dat je soms zelfs de vliegtuigjes bij Rotterdam Airport ziet opstijgen en landen”, zegt Dennis. 

De woonkamer is voorzien van een lichte laminaatvloer. In de kamer is een moderne open keuken, voorzien van een vijfpits-gaskookplaat, een afzuigkap, een vaatwasser en een combimagnetron. “Het is een heerlijke keuken”, zegt Jennie. “Echt iets voor ons, want wij houden nogal van kokkerellen.” 

Aan de achterzijde van de kamer is er toegang tot de loggia met openslaande deuren. “Een inpandig balkon is fijn”, vindt Dennis. “Het wordt er niet te warm en je kunt er bijvoorbeeld ook ’s avonds zitten. Of als het buiten kouder is, in de herfst of de winter.” 

In het appartement zijn verder nog twee ruime slaapkamers, waarvan er één ook toegang biedt tot de loggia. De licht betegelde badkamer beschikt over een douche, een wastafel, een designradiator en de aansluiting voor de wasmachine en de droger. In de centrale hal is een ruime bergkast, waar tevens de opstelling van de CV-ketel en het WTW-systeem is. “In het complex leidt een lichte gang met veel glas naar de voordeur”, zegt Jennie. “Dat is heel prettig en ook daar vandaan heb je een prachtig uitzicht.” 

In Emerald zijn alle voorzieningen voorhanden, zoals winkels en scholen. De wijk ligt vlakbij recreatiegebied Delftse Hout.

De vraagprijs voor deze woning is € 194.000 k.k. Geïnteresseerd in deze woning? Voor meer informatie: (015) - 361 51 90 of www.delaen.nl.

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12