Maxicaatje, Alexanderbittertje en Bourgondisch Delfts Bier

Algemeen

DELFT – Bij Euroslijter De Lachende Pater aan de Rochussenstraat 3 zijn sinds kort drie unieke dranken verkrijgbaar: het Maxicaatje, het Alexanderbittertje en het Bourgondisch Delfts Bier.

Deze zijn zó bijzonder en gewild, dat eigenaar Bert Dekker ze sinds deze maand ook levert aan andere slijterijen en de Delftse horeca. Het Maxicaatje is een oranje advocaat, die ambachtelijk wordt bereid bij onze Zuiderburen. “Een must voor de komende Koninginnedag en het EK voetbal”, zegt Bert Dekker. “Het Maxicaatje is ook verkrijgbaar in 10-literverpakking.” 

Het Alexanderbittertje is een bitter op basis van cognac en chocolade, aangevuld met geheime ingrediënten. “Wanneer Alex op de troon komt, dan zijn wij er in elk geval klaar voor. Het Bourgondisch Delfts Bier is een Belgisch biertje met een Delftse inslag. Het is leverbaar in blond, dubbel en tripel. Zowel in de fles als van de tap, leuk voor een feestje. Vanaf 1 april is het Bourgondisch Delfts Bier verkrijgbaar in een aantal horecagelegenheden in Delft. Verder kunnen wij de horeca tweemaal per week en vaak binnen 24 uur bevoorraden met alle alcoholische dranken.” 

Behalve deze drie unieke dranken levert De Lachende Pater ook nog zes biologische bieren in de fles en van de tap. Een uitzonderlijk lekkere Limoncello, een halfzoete Oranjelikeur en vijf verschillende advocaten met een smaakje (chocolade, amaretto, jenever, whisky en schrobbeler). Daarnaast is de Euroslijter hèt adres voor huisgemaakte likeuren en bitters: een Delfts kruidenbittertje, kloosterbitter, liefdeslikeur, vriendschapslikeur en mandarijnenlikeur. Bent u op zoek naar een origineel cadeautje? Geloof, Hoop en Liefde zijn drie heerlijke likeurtjes, op een leuke manier samen ingepakt. Telefoon: (015) – 212 78 57 of (06) – 12 57 20 14.

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12