Unicar heet voortaan Speedy Delft

Algemeen

DELFT – Dezelfde vertrouwde kwaliteit onder een andere naam. Daarmee valt de naamswijziging van Unicar in Speedy Delft het best samen te vatten.

Belangrijk voordeel: in dit volwaardige garagebedrijf kunnen reparaties aan uw auto tegen scherpere prijzen uitgevoerd worden. Vele vaste klanten vragen zich af waarom bedrijfsleider Mark Herman met zijn Unicar onder de vlag van een grotere keten gaat opereren. Het antwoord is simpel: hij en zijn drie monteurs willen de klant nóg beter van dienst zijn. “Je moet het meer zien als een samenwerking met het concept van Speedy”, zegt hij. “Want alles wat men bij Unicar gewend was blijft hetzelfde, alleen tegen scherpere prijzen.” 

Gedegen vakwerk, een goede service en scherpe prijzen, dat staat centraal bij Speedy Delft. Door zich aan te sluiten bij Speedy Voordeelgarages kan hij de klant nu ook banden verkopen van het huismerk van Speedy. Dit is een kwalitatief uitstekende band tegen een gunstige prijs. “In de nieuwe constructie hebben wij ook meer onderdelen op voorraad. Niet alleen banden, maar ook uitlaten, remmen en schokbrekers. Wij verrichten compleet onderhoud en reparaties aan alle merken auto’s. Net als alle andere Speedy Voordeelgarages zijn wij BOVAG-lid.” 

Speciaal ter gelegenheid van de naamswijziging heeft Speedy Delft nog tot en met vrijdag 15 februari een aantal unieke openingsacties. Iedere klant van het garagebedrijf ontvangt in de actieperiode drie waardecheques. Deze geven respectievelijk recht op: een gratis APK (exclusief roetmeting en afmeldkosten); 30 procent korting op elke Speedy-band en een gratis klantenpas. Breng dus ook snel een bezoek aan dit garagebedrijf, want met Speedy Delft zit u nóg sneller weer op de weg.


Speedy Delft
Ampèreweg 20
2627 BG Delft
(015) - 257 34 87
http://www.speedy-delft.nl

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12