Huis te koop: Gebbenlaan 43, Delft

Algemeen

Bijzondere en ruime woning op een unieke plaats in Delft

Hij had er 90 willen worden. Ware het niet dat Wim Schauten drie jaar geleden plotseling zijn vrouw verloor. Inmiddels heeft hij een nieuwe relatie en verlaat Wim de Gebbenlaan voor het huis van zijn vriendin in Utrecht.

“Vroeger was er meer vraag naar woningen dan aanbod”, vertelt Wim. “Toen ik in de krant las over het project dat gepland stond in de Gebbenlaan heb ik dan ook als een haas ingeschreven. Gelukkig werd ik ingeloot. Ik voldeed aan alle voorwaarden om in aanmerking te komen voor deze woningen en kon het kopen. Er zouden hier huizen worden gebouwd door een architect met inspraak van de aanstaande bewoners. Daardoor is het een uniek huis geworden. Zelfs totaal verschillend van de andere huizen in het rijtje.” 

Het huis is echter niet alleen uniek, maar ook bijzonder mooi. Op een hele charmante manier is omgegaan met de grote ruimte in de woning. De begane grond beschikt namelijk over een ruime eetkamer en een prachtige verlaagde zitkamer, die uitloopt op de voortuin van gelijke hoogte en een aantrekkelijke verspringing in het huis. De woning is niet alleen op de begane grond zeer ruim, ook op de eerste en tweede etage is veel ruimte. Op dit moment bestaat die ruimte uit vier grote slaapkamers, twee badkamers en een prachtige studeerkamer met aangrenzend dakterras. 

Ook de locatie waarop de woning staat ,laat nauwelijks te wensen over. In een blijvend groene omgeving staat het huis op een ideale plaats. Vlak buiten Delft in een zeer rustige buurt is het voor Wim heerlijk wonen. Bovendien is de Gebbenlaan perfect bereikbaar. Uitvalswegen zijn in de buurt en er stopt een tram vlak voor de deur. 

Aanvankelijk was Wim dus van plan om heel oud te worden in het huis. Dat is aan het huis ook goed af te zien. De woning is perfect onderhouden en zeer modern. Er wordt over het hele huis gebruikgemaakt van vloerverwarming. De twee badkamers op de eerste verdieping zijn modern en luxe en de open haard is in 2010 nog geveegd. 

De achtertuin is nog een bijzonder onderdeel op zich. In 2000 kregen de bewoners van de huizen in het rijtje van Wim namelijk de kans om een stuk extra grond van de Gemeente te kopen, waardoor de achtertuin inmiddels 60 vierkante meter groter is. Dat maakt ook dat de zon nu de hele middag in de achtertuin staat. 

Achter de achtertuin ligt een grasveldje waar kinderen heerlijk kunnen voetballen en spelen. Dit is één van de eigenschappen die het huis voornamelijk geschikt maakt voor gezinnen. Vóór het huis is alleen een klein paadje waar geen auto’s komen. De auto’s worden op een parkeerplaats verderop in de straat geparkeerd. Het huis zelf biedt bovendien ruimte voor een gezin met drie of vier kinderen. 

De vraagprijs voor deze woning is € 489.000 k.k. Geïnteresseerd in deze woning? Voor meer informatie: Van Daal Makelaardij, 015 – 212 7300 of www.vandaalmakelaardij.nl.

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12