Uw scheiding goed geregeld

Algemeen

Jacqueline Langstraat van Scheiding & Bemiddeling begeleidt het hele proces van een scheiding of het beeïndigen van een geregistreerd partnerschap of samenwonen.

DELFT – Scheiden en er samen uitkomen… dat is het belangrijkste uitgangspunt van Jacqueline Langstraat van Scheiding & Bemiddeling. Mensen die uit elkaar gaan kunnen zich door haar laten begeleiden. “Ik begeleid mensen die samen hun scheiding tot een goed einde willen brengen. Het is van belang dat beide partners na de scheiding goed verder kunnen met hun leven.

"Bij een scheiding is een emotionele lading aanwezig. Daarom is het belangrijk dat een onafhankelijk adviseur alle zakelijke aspecten rond een scheiding goed kan regelen, inclusief de juridische afhandeling. “Als men zich laat adviseren en begeleiden door mij, is het niet nodig dat men zelf advies bij andere specialisten zoekt”, zegt Jacqueline Langstraat. “Bijvoorbeeld op het gebied van juridische, financiële en fiscale zaken.” Alle kennis en disciplines zijn in huis om uw scheiding op een vakkundige onpartijdige manier af te handelen. “Als scheidingsbemiddelaar ben ik eigenlijk projectleider tijdens het scheidingsproces”, aldus Langstraat. “Buiten mijn eigen brede deskundigheid beschik ik over een groot netwerk aan deskundigen. Ik kijk niet alleen naar de juridische afwikkeling van een scheiding, maar begeleid het hele proces, ook op sociaal-emotioneel vlak.” De kinderen zijn natuurlijk een heel belangrijk aspect tijdens en na het scheidingstraject. Het inmiddels wettelijk verplichte Ouderschapsplan wordt opgemaakt, hierin worden alle afspraken met betrekking tot de kinderen vastgelegd. Door te werken aan een zo soepel mogelijk verloop van de scheiding blijft communicatie tussen de ex-partners mogelijk. Dat komt weer ten goede aan de ontwikkeling en opvoeding van de kinderen. Tijdens het eerste, gratis en vrijblijvende gesprek met Jacqueline Langstraat vertelt ze u meer over de werkwijze, het scheidingsproces en wat u van haar mag verwachten. U wordt direct geïnformeerd over de kosten van de dienstverlening, Scheiding & Bemiddeling werkt met een vast tarief. Maak een afspraak voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek via (06) - 43 63 91 78 of via mailto:contact@scheidingenbemiddeling.nl?subject=via%20delftopzondag.nl. Kijk ook op www.scheidingenbemiddeling.nl.

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12