Delftse ondernemers zijn voordelig uit met de Economy Editions van Ford

Algemeen

De Economy Editions van de Transit Connect en de Transit bij Ardea Auto zijn heel aantrekkelijk voor kleine ondernemers. Rechts Peter van der Sar (verkoopleider).

DELFT – Een bedrijfsauto is een hele investering, vooral voor kleine ondernemers en zzp’ers. Toch hebben die vaak een bedrijfsauto nodig.

Daarom is het zo aantrekkelijk dat de Ford Transit Connect en de Transit momenteel bij Ardea Auto als Economy Edition verkrijgbaar zijn. Het zijn prima uitvoeringen voor een lage prijs. “Ze zijn goed te betalen voor een zzp’er en andere kleine ondernemers”.  “Het is wel zaak om er snel bij te zijn, want op is op.” 

Als eerste is er dus de Transit Connect Economy Edition, die een 1.8 TDCi dieselmotor (75 pk) onder de motorkap heeft. De bedrijfsauto is standaard uitgerust met onder andere ABS, een volledig laadschot en een bestuurdersairbag. Dit model is alleen in wit leverbaar. Normaal gesproken is de basisprijs 9.995 euro. Met registratiekorting komt de prijs uit op slechts 8.995 euro, exclusief BTW, BPM en kosten rijklaar maken. “Het andere model, de Transit Economy Edition, is verkrijgbaar in de kleuren zwart, zilver en wit”. “Deze grotere bedrijfsauto is uitgerust met een 2.2 TDCi diesel die 85 pk levert. Dit model heeft dezelfde standaarduitrusting als de Transit Connect.” 

De normale basisprijs is in dit geval 14.295 euro. Met de registratiekorting komt de aanschafprijs uit op 13.495 euro, exclusief BTW, BPM en kosten rijklaar maken. “Je kunt echt spreken van een Happy Deal”.
“Een nieuwe diesel, uit voorraad leverbaar en heel voordelig.” 


Met dat laatste is helemaal niets te veel gezegd, want met deze Economy Editions bespaart u duizenden euro’s. 


Ardea Auto
Vulcanusweg 281
Telefoon: (015) - 251 68 88
www.ardeaauto.nl

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12