Valentijnsdag als lichtpunt in een zware periode

Algemeen

Benny en Miranda kregen als winnaars van de Valentijnsactie van deze krant een romantisch verblijf in Hotel De Emauspoort aangeboden.

DELFT – Benny en Miranda hebben een heerlijke Valentijnsdag beleefd. Als winnaars van de Valentijnsactie van de krant Delft op Zondag mochten ze samen naar de film bij MustSee, heerlijk dineren bij Moodz en vervolgens overnachten in een mooie kamer van Hotel De Emauspoort.

Het was Miranda die voor haar Benny een Valentijnsgedicht had ingestuurd. “Om hem te verrassen, want het is een heel moeilijke tijd voor hem”, zegt ze. “In december heeft hij namelijk te horen gekregen dat hij lymfeklierkanker heeft.” Benny was ook inderdaad heel blij toen hij het gedicht in de krant las. De verrassing was des te groter toen bleek dat het als mooiste en liefste gedicht was aangewezen. Voor Benny en Miranda was deze prijs een goede gelegenheid om even alle problemen opzij te zetten en samen te genieten. “Het was heel fijn dat mijn schoonouders direct bereid waren op onze kleine van vier te passen”, zegt Benny. “Normaal ben ik niet zo’n romanticus, maar hier heb ik echt heel erg van genoten. Samen een hotelletje nemen, dat doe je gewoon niet zo snel.” Op Valentijnsdag was voor Benny nog helemaal niet duidelijk welk behandeltraject hem te wachten staat. Inmiddels is bekend in welk stadium de lymfeklierkanker is. Het is het verste stadium, met door zijn hele lichaam actieve cellen. Het is gelukkig wel 'een goed behandelbare’ vorm. Hierdoor heeft Benny goede levensverlengende vooruitzichten. Hem staat wel een tijd van zware behandelingen te wachten. De krant Delft op Zondag wenst hem en Miranda heel veel sterkte in de komende periode.

(Fotobijschrift)
Benny en Miranda kregen als winnaars van de Valentijnsactie van deze krant een romantisch verblijf in Hotel De Emauspoort aangeboden.

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12