Stel zelf uw schuifdeurkast samen

Algemeen

DELFT – De doe-het-zelfwinkel Hubo Delft aan de Wateringsevest 9 is een walhalla voor de echte klusser. Alle benodigde materialen zijn aanwezig om uiteenlopende soorten klusjes in en om het huis op te knappen.

Maar u kunt door de vakmensen van Hubo ook dingen láten doen, bijvoorbeeld op het gebied van schuifdeurkasten. Deze kunnen helemaal op maat worden gemaakt. Hierbij zijn inbouwhoogtes mogelijk tot 279 centimeter en deurbreedtes van maximaal 120 centimeter. “Het opmeten bij de klant thuis gebeurt gratis”, zegt Hans Zonneveld. 

“Iedereen kan zich ook op zijn gemak in de winkel laten voorlichten over de verschillende mogelijkheden. De klant heeft keuze uit schuifdeurkasten van de merken Stanley en Raffito, gecombineerd met Contini kastinterieurs in twaalf kleuren.” Een luxe kast met schuifdeuren is geen alledaagse aankoop. Om uw keuze te vergemakkelijken bieden Stanley en Raffito een ruime keuze van meer dan 70 deurvullingen. Deze kunt u combineren met fraaie deuromlijstingen in staal of aluminium en zelfs verchroomd! 

Hiermee kunt u naar hartelust combineren en uw persoonlijke schuifdeurkast creëren. “Wij zijn natuurlijk altijd bereid om de klant te helpen bij het samenstellen”, zegt Zonneveld. “Het is bijvoorbeeld mogelijk om thuis tot rust te komen met natuurgetrouwe houtdecoren. Maar men kan ook zijn levendige interieur benadrukken met één van de nieuwste unikleuren en spiegel- of glasdecoren.” De nieuwste trend, inloopkasten, worden bij Hubo Delft ook op maat gemaakt. Telefoon: (015) – 214 26 48.

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12