Gratis kerstconcert

Algemeen

Zaterdag 15 december 19.30 uur vindt er in De VAK (Westvest 9) een gratis kerstconcert plaats. Er wordt muziek gemaakt door diverse koren: VAK Vocaal Ensemble o.l.v. Erik Nelissen, Umzabalazo o.l.v. Jitske Bras en Chiaroscuro o.l.v. Susanne van Bael.Daarnaast werken er zangers en pianisten van respectievelijk Tamara Toerko en Dorien Leidelmeijer mee. Het programma vermeldt muziek van o.a. Bach, A. Dvoràk, Mendelssohn en John Lennon. Ook worden er Christmas Carols gezongen.

Kerstactie
De werkgroep Dorcas Hulp Delft en Haaglanden houdt op zaterdag 22 december een Kerstactie voor de allerarmsten in Moldavië. Er zal die dag kleding, dekens, schoeisel en voedsel worden ingezameld. Plaats: de carpool aan de Olof Palmestraat langs de A13 tussen 09.00 en 16.00 uur.

The Five
Zangeres Machteld Cambridge staat op 18 december in jazzclub ‘The Five’. Zoals vanouds treedt zij op met de Aces of Syncopation. Tijdens deze laatste clubavond van het jaar blijft het kerstfeest niet onopgemerkt. Iedereen is vanaf 21.00 uur welkom in de Altena Hoeve, Kasteelwerf 1. De entree bedraagt 8 euro.

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12