Nog drie dagen stemmen voor de Bekendste Delftenaar 2007

Algemeen

DELFT – Wie wordt de Bekendste Delftenaar van het Jaar? Wie stond er vaak in het nieuws dit jaar en wie heeft dit jaar veel voor de stad betekend? U kunt nog tot 19 december uw stem uitbrengen.

Vorige week passeerde al een aantal Bekende Delftenaren in deze krant de revue, zoals horeca-ondernemer, meubelmaker en ideeënbedenker Tijn Noordenbos, pastor Hans van Bemmel en Delfts bekendste dirigent Pierre van Hauwe. 

Wie echter nog niet weet wie nu het meeste recht heeft op de nummer één positie in de lijst van Bekende Delftenaren kan gebruik maken van de hulplijn en surft naar www.delftopzondag.nl. U vindt daar niet alleen een digitaal stemhokje, maar ook een lijst met de 100 bekendste Delftenaren van 2006 als geheugensteuntje.

 Maar misschien wilt u wel iemand nomineren, zodat die persoon dit jaar nieuw in de top 100 binnenkomt. Bijvoorbeeld één van de leden van het College van B en W die nog niet in de top 100 staan, maar dit jaar meerdere malen van zich hebben doen spreken. Misschien nog niet goed genoeg voor een topnotering, laat staan voor de nummer één-positie, maar wellicht wel goed genoeg voor een plaatsje in de top 100. 

U kunt ook stemmen op uw buurvrouw of buurman of op de klusjesman van de sportvereniging die al jarenlang in de luwte zijn werk doet. Of is er bij uw club een topspeler in het eerste die de doelpuntjes er al jarenlang inprikt, maar wat nog nooit iemand is opgevallen? En wie vertegenwoordigt Delft ook buiten de stads- en landsgrenzen, maar wordt daarvoor zelden beloond? 

Of welke kunstenaar verdient het om zijn verdiensten voor Delft beloond te zien met een vermelding in de top 100? En dan hebben we nog niet eens onze toparchitecten genoemd. Tip: ga de komende dagen nog even in familieberaad, laat het nieuws van 2007 nog even uw netvlies passeren, bedenk wie er dit jaar écht iets voor de stad gedaan heeft en kies dan uw Bekende Delftenaar 2007. De Top 100 van Bekendste Delftenaren zal in de laatste Delft op Zondag van dit jaar, die van zondag 30 december, bekend worden gemaakt. En dus ook de hij of zij die dan met deze eretitel het nieuwe jaar ingaat.

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12

!