Paasshow STIJL 2000: woonwensen worden werkelijkheid

Algemeen

Wie kiest voor onderhoudsvrije kunststof of aluminium kozijnen van STIJL 2000 bespaart zich een hoop onderhoudswerk aan het huis.

ROTTERDAM – Heeft u plannen om uw huis te voorzien van onderhoudsvrije kunststof of aluminium kozijnen? Misschien denkt u wel aan een onderhoudsvrije dakkapel of een riante serre. Als u voor zoiets kiest heeft u immers veel minder onderhoud aan het huis. Nu is het juiste moment om u vrijblijvend te oriënteren. Dat kan tijdens de Paasshow van STIJL 2000, een bedrijf met showrooms door de hele Randstad.

De showrooms zijn ook op maandag Tweede Paasdag van 10.00 tot 16.00 uur geopend. U krijgt meteen ook een goed beeld van wat er te koop is op het gebied van kunststof of aluminium deuren, veranda’s, carports, schuifpuien, balkonbeglazing, zonwering en garagedeuren. Iedere bezoeker ontvangt een rolmaat van 5 meter en het honderd pagina’s dikke Magazine. STIJL 2000 heeft de afgelopen twintig jaar bewezen een betrouwbare partner te zijn en blijft maar groeien. Niet alleen met de producten, die veelal een unieke garantie van twintig jaar hebben, maar ook door een zeer tevreden klantenkring. Alle werkzaamheden worden uitgevoerd door eigen montageteams en een eigen bouwbedrijf. Bovendien is er gratis hypotheekadvies van de Rabobank. In samenwerking met de fabrikant is een inbraakpreventief beslag ontwikkeld, dat zelfs voor Europa uniek is. Om de aanschaf extra te stimuleren wordt dit exclusieve beslag zonder meerprijs aangeboden. Geen keurmerk in Nederland kan zich meten met dit beslag en het valt vanzelfsprekend met stip onder het Politiekeurmerk. Met kunststof kozijnen en HR ++ glas bespaart u bovendien honderden euro’s op de energierekening. De dichtstbijzijnde showroom (inclusief kasten voor woon- of slaapkamer) is in Rotterdam (900 vierkante meter) aan de Vareseweg 135 hoek Kiotoweg. Vanaf de A13 afslag 11 bedrijvenpark Noord-West. Kijk voor de andere vestigingen op www.stijl2000.nl. Of bel gratis (0800) - 784 55 20.

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12