Computers op maat bij Datreco Computers

Algemeen

Edwin Daniëls van de nieuwe zaak Datreco Computers kan een computer helemaal naar de wens van de klant in elkaar zetten.

DELFT – Datreco Computers in de Ternatestraat 40 is een nieuwe winkel, waar u computers en randapparatuur kunt kopen. Daarnaast kunnen computers, printers en laptops ook worden gerepareerd. Datreco Computers gaat op zaterdag 3 september open. De mensen achter de nieuwe zaak zijn Edwin en Jolanda Daniëls.

 “Ik maak computers op maat”, zegt Edwin. “Ik kan een computer helemaal naar de wens van de klant in elkaar zetten. Dat kan zo uitgebreid als ze zelf willen. Van een heel simpele internetcomputer tot heel ingewikkelde systemen, alles is mogelijk.” Edwin werkt met alle merken, zoals Asus, LG, Oki, Brother en HP. Computers zijn z’n lust en z’n leven. “Daarnaast vind ik het heerlijk om met mensen te werken”, zegt hij. “Het is dan ook prettig om mensen te helpen en te adviseren. Hun computersysteem wordt helemaal naar eigen wens aangepast.” Hij heeft vanaf 1997 al een eigen computerwinkel gehad in Dordrecht. Daar is hij in 2006 mee gestopt en toen is hij voor een baas gaan werken. “Toch heb ik altijd weer een eigen zaak willen starten”, zegt hij. “Ik had al een tijdje een computerwebshop, maar nu dus ook weer een echte winkel. We richten ons niet alleen op mensen in deze buurt, maar op mensen uit de hele regio. Ik vind het belangrijk mijn klanten altijd de beste kwaliteit en service te leveren.” Datreco Computers is dinsdag tot en met vrijdag geopend van 12.00 tot 19.00 uur. Op zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur. Telefoon: (06) 48796128. Internet: www.datreco.nl.

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12