Huis te koop: Sluiswachterstraat 15, Delfgauw

Algemeen

Veelzijdig huis met veel voordelen in omgeving

Bas Maenen kwam als vrijgezel in Delfgauw wonen, ontmoette zijn huidige vrouw Margreet en ze kregen kinderen. Hij doorliep zo verschillende fases tijdens zijn periode in de Sluiswachterstraat. Bas woonde eerst in het Hof van Delft en was op zoek naar iets met een tuin. Delfgauw vond hij bovendien erg aantrekkelijk. “Vanuit Delfgauw zit je zo op de snelwegen”, legt Bas uit. “Het heeft een eigen winkelcentrum, ligt vlakbij de binnenstad van Delft en natuur is dichtbij.”

De vele speeltuintjes en de basisscholen op loopafstand waren Bas in eerste instantie minder opgevallen, maar nu hij zelf twee kinderen heeft ondervindt hij daar ook voordeel aan. “Al die facetten bij elkaar ga ik niet zo snel weer terugvinden. Al die voordelen in de omgeving en het feit dat je met de fiets in mum van tijd in de binnenstad van Delft zit, is iets unieks.” 

Het huis zelf is volgens Bas erg praktisch. Het is licht, er is veel woonruimte en het contact van de keuken met de rest van de woning spreekt hem ook erg aan. In de zomer kan de schuifpui naar de tuin helemaal open. In die tuin is bovendien zowel schaduw als zon, waardoor je op warme dagen perfect kunt afwisselen. “Ondanks dat hier veel kleine kinderen wonen is het erg rustig”, vertelt Bas. “Ook in de zomer, als ik in de tuin zit, hoor in nauwelijks kinderen. Dat het zo stil zou zijn had ik niet verwacht, maar het is wel heel prettig.” 

Sinds een jaar heeft Bas een nieuwe baan in Utrecht waardoor hij graag die kant op wil verhuizen. “Ik heb het heen en weer reizen eerst een tijdje aangekeken maar nu toch besloten het huis te koop te zetten. Ik kom ook niet uit het westen en wil liever weer in het midden van het land gaan wonen.” 

Het feit dat Bas in de Sluiswachterstraat alle levensfases doorliep, typeert het feit dat de woning voor praktisch iedereen geschikt is feilloos. Alleenstaanden, stellen of gezinnen. Het huis is voor iedereen toegankelijk en van voordelen en wensen voorzien.

De vraagprijs voor deze woning is € 279.500 k.k. Geïnteresseerd in deze woning? Voor meer informatie: Björnd Makelaardij, (015) – 213 5139 of www.bjornd.nl.

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12