Nieuwe Schone Langendijk

Algemeen

DELFT – De bewoners en ondernemers van de Nieuwe Langendijk gaan de straat op zaterdag 29 maart een grote schoonmaakbeurt geven. De schoonmaakdag duurt van 10.00 tot 12.00 uur.

De Gemeente Delft is vertegenwoordigd in de persoon van wethouder Lianne Merkx. Zij is onder andere verantwoordelijk voor de Binnenstad en is actief betrokken bij de Werkgroep Nieuwe Langendijk. Daarna willen de bewoners en ondernemers de mooie en schone Nieuwe Langendijk natuurlijk extra bij het publiek onder de aandacht brengen. 

De gitaarspecialist Jan Morien zorgt voor muziek, de andere ondernemers geven de klant iets extra’s. Bij Hair Needs ligt bijvoorbeeld bij elke aankoop een klein presentje klaar. Bij Beads & Bangles kunt u gratis een ring maken. Voor deze workshop geldt wel: vol = vol. Bij Second Story krijgt u een kop koffie of thee en 20 procent korting bij aankoop van een boek. De bewoners en ondernemers hopen weer veel mensen te zien op de schone Nieuwe Langendijk! Kijk voor meer informatie op www.nieuwelangendijkdelft.nl.

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12