Win nu uniek vuurwerk met een unieke prijsvraag!

Algemeen

Eric Flink met ‘Wilde Wieven’ en ‘Het Kabinet’, samen de hoofdprijs in de actie van Flink Vuurwerk en Delft op Zondag.

DELFT – Een onvergetelijk Oud en Nieuw beleeft u zonder twijfel met de knallers en de siereffecten uit het assortiment van Flink Vuurwerk. Het vuurwerkverkooppunt aan de Vulcanusweg 261 is dealer van het merk Marijn, dat in slechts 30 plaatsen in Nederland wordt verkocht.

Wie vuurwerk afsteekt van dit merk beleeft niet alleen zelf een spetterende jaarwisseling. Hij of zij steunt ook een goed doel, want daar gaat een deel van de opbrengst naartoe. Dat is nu net waar het om draait in de prijsvraag die Flink Vuurwerk in samenwerking met de krant Delft op Zondag heeft georganiseerd. Het enige wat u hoeft te doen is de volgende vraag beantwoorden: ‘Welk goed doel steunt Flink Vuurwerk dit jaar?’ 

Onder de goede inzenders worden drie combinatiepakketten verloot. Het pakket bestaat uit ‘Wilde Wieven’ en ‘Het Kabinet’ van Marijn. Het eerste biedt een mooie variatie aan potten. Het tweede is een set bompijlen met waarheidsgetrouwe hoofdjes van hoofdrolspelers van Politiek Den Haag erop. 

Ook uw buik vol van de Politiek? Schiet ze de lucht in! (Onderaan ziet u waar u uw antwoord naartoe kunt sturen). Het assortiment van Flink Vuurwerk is dit jaar verder uitgebreid met topvuurwerk van Bonfireworks en de Skyline van Beko. Een ruime sortering klassiek vuurwerk, zoals kanonslagen, potten en fonteinen. Dit vuurwerk kenmerkt zich door een goede prijs-kwaliteitverhouding. Ook het aanbod ratelbanden is verruimd. Dit jaar zijn er tijdens de vuurwerkverkoop bij Flink Vuurwerk voor het eerst ook oliebollen van Bakkerij Van den Akker te koop. Heerlijke oliebollen, per vijf verpakt. Wilt u één van de drie combinatiepakketten ‘Wilde Wieven’ en ‘Het Kabinet’ winnen? Beantwoord dan de vraag en stuur die naar Delft op Zondag, Postbus 2949, 2601 CX Delft. De prijswinnaars kunnen hun combinatiepakket vanaf dinsdag 29 december a.s. ophalen bij het kantoor aan de Koornmarkt 22. Kijk ook op www.flinkvuurwerk.nl.

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12