Ambiance is beslist geen doorsnee meubelzaak, en dat is wel zo prettig

Algemeen

NAALDWIJK – Dat Ambiance, Design for Living niet zo maar een meubelwinkel is, wordt meteen na binnenkomst in het pand al duidelijk. Er is duidelijk werk gemaakt van het zo sfeervol mogelijk inrichten van de winkel. En dat is niet voor niets.

De showroom laat namelijk zien waar het personeel van Ambiance toe in staat is: het sfeervol inrichten van een woning met zelfgemaakte meubels van topkwaliteit. Dit alles gebeurt naar de wensen van de klant. “We maken voor de klanten een plan van A tot Z”, verduidelijkt Caroline Petri, één van de stylistes van Ambiance. In een eerste gesprek worden de wensen van de klant uitgebreid doorgenomen met de ervaren interieurspecialisten van Ambiance. 

Daarna gaan zij aan de slag met het maken van een plan, dat vervolgens aan de klant wordt gepresenteerd. “In dat plan verwerken we wat de klant voor ogen heeft”, vervolgt Caroline Petri, “maar met een verrassende wending. Het moet namelijk wèl een plan zijn waarbij je denkt: Ja, hier is over nagedacht.” Om te verduidelijken hoe het idee er in de praktijk uit komt te zien, wordt in het plan gebruik gemaakt van gekleurde en gedetailleerde tekeningen en worden ook stalen van de te gebruiken stoffen en materialen toegevoegd.

Alles, maar dan ook werkelijk alles, gebeurt naar de wensen van de klant. Heeft u in de showroom een fraaie houten tafel gezien, maar wilt u deze net twintig centimeter groter? Dan wordt er een zelfde tafel maar dan twintig centimeter groot speciaal voor u gemaakt. Omdat Ambiance over een eigen meubelmakerij beschikt kan de klant zelf de kleuren, de vorm en de afmetingen bepalen. Zo is Ambiance in staat om elk meubelstuk volledig af te stemmen op het huis en het interieur waar het in komt te staan. 

Ambiance kan zowel een bestaand interieur verfraaien en restylen als een complete ruimte helemaal opnieuw inrichten. De interieuradviseurs bewegen daarom binnen een met de klant afgesproken budget, zodat deze niet voor verrassingen komt te staan. “Wij zijn geen doorsnee zaak”, weet Caroline Petri. “Door een concept voor een nieuw interieur op te stellen krijgt de klant een perfect beeld van waar het naartoe gaat met zijn of haar woning. Het is echt een voordeel dat je samen met een stylist uiteindelijk tot een compleet kloppend verhaal voor de inrichting van je woning komt.” 

Wie wil zien wat de interieurstylisten en de meubelmakers van Ambiance allemaal in hun mars hebben, kan het beste een kijkje nemen in de pand aan de Patijnenburg 2 in het centrum van Naaldwijk. Hier staan talloze opstellingen van woonkamers waar de creativiteit van afspat. Ondanks dat er verschillende stijlen zijn gebruikt, hebben ze één ding gemeen: het oogt bijzonder sfeervol en er is duidelijk over de kleuren en materialen nagedacht. Daarnaast wordt er alleen met natuurlijke materialen als hout en staal gewerkt. “Als hier iemand binnenkomt en hij of zij denkt: ‘Dit is wat ik wil’, dan kunnen we een fantastisch mooi plan gaan maken”, besluit Caroline Petri.


Ambiance, Design for Living
Patijnenburg 2
2671 JD NAALDWIJK
Telefoon: 0174 - 62 86 89
Internet: www.designforliving.nl
Email: info@designforliving.nl


Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12