De verkoop van statig Keijzersveste is een groot succes

Algemeen

PIJNACKER - Sinds de drukbezochte start verkoop heeft het nieuwe centrum van Keijzershof in Pijnacker volop in de belangstelling gestaan. Ontwikkelaar Heijmans is blij met dit resultaat. Ondanks de huidige situatie op de woningmarkt is de animo ruim boven verwachting. Momenteel is al 65 procent van de 101 vrije sectorwoningen in het plan verkocht. Daarnaast worden er 35 huurwoningen door Rondom Wonen gerealiseerd. De start bouw van het totale project staat gepland voor eind 2011.

Het gehele plan wordt dan in één keer samen met de winkels en overige voorzieningen gerealiseerd. Zo weten kopers dus precies waar ze aan toe zijn. Geen onzekerheid over voldoende verkoopresultaat. Nu kopen betekent voldoende tijd om uw huidige woning te kunnen verkopen en de garantie dat de nieuwe woning er in 2013 staat. 

Direct aan de dorpsgracht van Keijzersveste zijn nog diverse grachtenpanden beschikbaar, bestaande uit maarliefst vier woonlagen met in totaal ongeveer 200 m² woonoppervlakte. De grachtenpanden hebben een historische uitstraling door de afwisseling in kleur, dakvorm en gevelindeling. Deze panden bieden een geweldige flexibiliteit. Kopers stellen op hun eigen manier hun woning samen. Verderop aan de gracht zijn er nog mooie tweelaagse appartementen beschikbaar van 85 en 106 m². De appartementen beschikken over een eigen parkeerplaats, een daktuin van circa 50 m² of een ruim terras met uitzicht op de skyline van Rotterdam. De woningen worden aangeboden in diverse prijsklassen. Zo kosten de tweelaagse appartementen 197.900 euro en 227.900 euro v.o.n. en beginnen de grachtenpanden bij 357.500 euro v.o.n. Dit is overigens inclusief twee privé parkeerplaatsen direct achter de woning.

Uitstekende bereikbaarheid
Het project Keijzersveste is gelegen in Keijzershof, de nieuwe wijk in Pijnacker. Door de centrale ligging van Pijnacker zijn er goede verbindingen met de omliggende steden. Ideaal zijn de N470 en N471 die binnen enkele mintuten toegang geven tot het centrum van Delft en Rotterdam en de aansluitingen op de rijkswegen A4, A12, A13 en de A20. Op enkele minuten loopafstand van Keijzersveste bevindt zich de RandstadRail halte Pijnacker-Zuid, die u binnen 15 minuten verbindt met het centrum van Rotterdam en Den Haag. Verder kent de wijk een hoog voorzieningenniveau waaronder het winkelcentrum (Albert Heijn, een slijterij en drogist, bloemist, bakker en diverse horeca), scholen, kinderopvang, een wijkpark, diverse speelplekken en een compleet gezondheidscentrum met tandarts en fysiotherapeut. 

Meer weten over Keijzersveste? Kijk dan op de websites www.keijzersveste.nl en www.keijzershof.nl of bezoek het informatiecentrum aan de Klapwijkseweg 2a in Pijnacker.

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12