Magisch dineren met Rob en Emiel

Algemeen

Het illusionistenduo Rob en Emiel, bekend geworden door hun optreden in De Nieuwe Uri Geller, doet u versteld staan in Stadscafé De Waag.

DELFT - Het programma voor de komende periode in Stadscafé De Waag aan de Markt 11 is echt spetterend, met onder andere het Magic Cabaret Theater Diner van het illusionistenduo Rob en Emiel. Stadscafé De Waag, in het kolossale waaggebouw uit 1647, is een gelegenheid waar u op alle momenten van de dag terecht kunt.

Beneden in het café voor een kop koffie, een lunch, een speciaal biertje of een heerlijk glas wijn. Het is ook mogelijk een complete maaltijd te gebruiken, in het à la carte-restaurant op de eerste verdieping met de naam De Proeverij. Dat is ook de plaats waar Rob en Emiel hun toeschouwers versteld zullen doen staan. Bij dit arrangement geniet u van een heerlijk diner dat de topkoks van De Waag voor u bereiden. Ondertussen wordt u door Rob en Emiel meegevoerd door de wereld van cabaret, illusie, verwondering, theater en mentalisme. 

Het zijn stuk voor stuk fantastische acts, waarbij u uw ogen niet zult geloven. “Het is echt heel bijzonder dat we dit duo naar De Waag hebben kunnen halen”, vertelt eigenaar Dylan Coll. “ Onlangs zijn Rob en Emiel namelijk in Azië uitgeroepen tot de beste magic-act van de wereld. Bij ons kunt u van een fantastisch optreden genieten in combinatie met een viergangendiner.” Rob en Emiel zijn bekend geworden door hun finaleplaats in het televisieprogramma De Nieuwe Uri Geller. Maar eerder wonnen ze al tien keer goud bij het Nederlands Kampioenschap voor de Goochelkunst. En er was al een keer brons tijdens het Wereldkampioenschap voor Mentalisme. Het Magic Cabaret Theater Diner vindt plaats op 23 november, 8 en 22 december a.s. Vervolgens op 12 en 26 januari, 16 februari en 16 maart 2010. De kosten zijn vanaf 47,50 euro per persoon. Telefoon: (015) - 213 03 93. 

Internet: www.de-waag.nl. Kijk ook op www.robenemiel.nl.

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12