Nootenboom: zekerheid en stabiliteit bij een betrouwbaar autobedrijf

Algemeen

Directeur Henk van Wijk van Autobedrijf Nootenboom bij de Venga, het nieuwste Kia-model.

NOOTDORP – In een periode dat het economisch wat minder gaat, zoeken veel mensen naar stabiliteit. Op alle fronten, dus ook op het gebied van auto’s.

Een betrouwbaar autobedrijf dat in ruim 50 jaar een uitstekende naam heeft opgebouwd is dan een prima keuze. Autobedrijf Nootenboom heeft in 53 jaar alle stormen doorstaan en het staat nog steeds als een huis. Het is een stabiel bedrijf, waar men niet alleen een auto koopt, maar ook service en garantie krijgt. Het is bovendien een modern bedrijf, met een ruime showroom waarin alle Ford- en Kia-modellen te bewonderen zijn. Met ook een werkplaats van deze tijd, waar klantgericht gewerkt wordt. “We draaien altijd door, ongeacht de omstandigheden”, zegt directeur Henk van Wijk. “Klanten hebben hier bepaalde zekerheden en ze zullen dus altijd blijven komen.” 

Behalve officieel dealer voor Ford is Autobedrijf Nootenboom ook al jaren Kia-dealer. Het is een merk dat de laatste jaren een goede naam heeft opgebouwd. Het nieuwste model is de Kia Venga, een vijfdeurs stadsauto met een hoge instap. “Als dealer van juist dit merk kunnen we de klant ook veel zekerheid bieden”, aldus Van Wijk. “Op de meeste Kia-modellen is een garantie van zeven jaar van toepassing. Voor enkele modellen geldt een garantie van vijf jaar. Kia fabriceert bovendien milieuvriendelijke auto’s, met een lage CO2-uitstoot. Gunstig voor de zakelijke rijder, voor de Venga en de C’eed geldt bijvoorbeeld maar 20 procent bijtelling.”
Bij Autobedrijf Nootenboom zijn financieringen nadrukkelijk een middel om een auto te verkopen. Hier hoeft niet nog eens extra geld aan verdiend te worden. Daarom wordt voor de klant altijd naar een zo gunstig mogelijke financieringsregeling gezocht. “In een periode als deze kan het voorkomen dat iemand zijn baan kwijt raakt”, zegt Van Wijk. “Als iemand hier een auto gekocht heeft en hij wordt onverhoopt werkloos, dan kopen wij indien nodig de auto terug. Met een afschrijving van 2 procent per maand.” 

Bij het bedrijf in Nootdorp kunt u ook terecht om een auto van een ander merk aan te schaffen. Verder is dit een prima adres voor onderhoud, reparatie, schadeherstel, APK-keuring, inbouw navigatie, installatie LPG, aircoservice, plaatsen van alarminstallaties, verkoop van onderdelen en autoverhuur (vanaf 25 euro exclusief BTW). Op het terrein zijn verder een wasstraat, overdekte wasboxen en een tankstation. Tevens beschikt Autobedrijf Nootenboom over een FOCWA-erkend schadeherstelbedrijf.


Autobedrijf Nootenboom
Oudeweg 29, Nootdorp
Telefoon: (015) - 310 99 55
www.nootenboom-nootdorp.nl

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12