Ramak Fastfood voor heerlijke Turkse specialiteiten

Algemeen

Bent u aan het winkelen in winkelcentrum Ypenburg? Breng dan voor een lekkere Turkse snack zeker ook een bezoek aan Ramak Fastfood.

YPENBURG – Het winkelend publiek in winkelcentrum Ypenburg kan al anderhalf jaar voor een lekkere Turkse snack terecht bij Ramak Fastfood. De zaak van Emrah Aydin bevindt zich aan de Oude Kustlijn 106, helemaal aan het begin van de winkelstraat. De zaak is makkelijk bereikbaar (met de auto vijf minuten vanuit Delft) en in de buurt is er volop parkeergelegenheid. Turks fastfood betekent specialiteiten als een Turkse pizza, Börek, Lokum (Turks fruit), Kurabiye (Turkse koekjes), Bakwala en Turks brood.

“De Turkse pizza, Börek en de Griekse salade met olijven worden ter plekke gemaakt”, zegt Emrah. “Alle andere broden en broodjes zijn dagvers.” Bij Ramak Fastfood zijn ook alle soorten warme en koude drank verkrijgbaar (geen alcoholische dranken). Bijvoorbeeld jus d’orange, maar ook alle soorten frisdrank. U kunt bij Ramak een lekkere snack afhalen, maar u kunt er ook voor kiezen om het ter plaatse op te eten. De zaak heeft namelijk ook de functie van lunchroom, met twaalf zitplaatsen. In de zomer zijn er op het terras nog eens zestien zitplaatsen. “Het winkelend publiek stapt hier makkelijk binnen”, zegt Emrah. “We hebben veel vaste klanten, maar er komen bijna dagelijks ook nieuwe klanten bij. Vooral door een goede mond-tot-mond-reclame. Er komen zelfs ook mensen uit Delft naar onze zaak.” Nieuw in het assortiment van Ramak Fastfood zijn de kipspecialiteiten: broodje kip, pizza kip en durum kip, alledrie inclusief salade en saus. De zaak is zeven dagen per week geopend van 8.30 tot 21.00 uur. Ook bezorgen aan huis is mogelijk. “Wij garanderen dat de bestelling binnen een half uur vers en warm bij u thuis is”, zegt Emrah. Bestellen kan via telefoonnummer (070) 3260229.

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12