Huis te koop: Oostblok 8, Delft

Modern verbouwde, oude woning op een prachtige locatie

Iris Karreman kocht in 2003 Oostblok 8 in Delft om het schattige oude huisje vervolgens om te bouwen tot wat het nu is. Negen maanden na de koop van het huis, trok Iris er pas in. Op dat moment was het helemaal zoals zij het van tevoren voor ogen had. Een leuk huis van de buitenkant en een prachtige moderne woning van binnen. Dat het in Delft, dichtbij de binnenstad en op een nagenoeg perfecte locatie stond, maakte het plaatje helemaal volmaakt.

“De keuken bij de woonkamer vind ik heel mooi”, geeft Iris wat specifieker aan. “En de openslaande deuren naar de tuin vind ik helemaal geweldig. Dat geeft zo’n ruimtelijk en vrij gevoel. Ik ben gewoon supertrots op het resultaat van de verbouwingen. Ons huis is van binnen dus hartstikke modern en dat maakt het in mijn ogen extra uniek.” 

De waslijst aan voordelen maakt het huis nog aantrekkelijker. Het huis heeft genoeg ruimte en kamers om er met een jong gezin in te wonen en staat op een ideale locatie. Dichtbij de binnenstad is het Oostblok nagenoeg de enige straat waar zoveel - en gratis - parkeergelegenheid is. Gelegen naast de binnenstad is ook de Delftse Hout zeer dichtbij. De kinderboerderij in de buurt maakt de omgeving overigens zeer kindvriendelijk. Ook is de straat zeer goed bereikbaar. Het ligt vlakbij de A13 waardoor de bewoners bijzonder mobiel zijn. Bij de woning zit een diepe achtertuin waarin veel zon staat en ook veel schaduw is, hetgeen Iris erg fijn vindt. 

Al met al is de woning voor een vrij grote doelgroep geschikt. Starters en alleenstaanden kunnen er perfect hun ei kwijt en voor jonge gezinnen biedt het ook genoeg ruimte. Iris en haar man Marcel Karreman zijn van plan om met hun zoons Rowen en Skylar dichterbij de familie van Marcel te gaan wonen. Marcel komt uit Bleiswijk en die omgeving trekt het gezin sterk aan om op ten duur naartoe te verhuizen. Als dat eenmaal zover is, zal Iris de binnenstad wel gaan missen. Ze kan in elk geval terugkijken op een periode in een mooi oud huis die volledig in haar smaak was en op een prachtige locatie stond. 

De vraagprijs voor deze woning is € 219.000 k.k. Geïnteresseerd in deze woning? Voor meer informatie: Bergklis.nl, de ware makelaar, (015) – 213 24 41 of www.bergklis.nl.

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12

Meer berichten
 
CustomHtml_1