Autohaag Zeeuw Delfgauw heeft een beetje zijn eigen Rai en biedt Mystery korting

Algemeen

Verkoopadviseur Chris Zoutewelle van Autohaag Zeeuw Delfgauw vertelt u in de Rai-periode graag meer over onder andere de nieuwe Renault Mégane Hatchback en Coupe, de spectaculaire Rai-acties en de mysterieuze Mystery korting.

De AutoRai heeft dit jaar een andere opzet. Voor het eerst worden de modellen niet per merk gepresenteerd, maar per segment. Renault staat niet achter deze opzet en heeft besloten niet mee te doen. Maar bij Autohaag Zeeuw zijn natuurlijk wel alle schitterende nieuwe modellen te zien.

Tijdens deze editie van de AutoRai kunnen bezoekers per segment auto’s van verschillende merken met elkaar vergelijken. Renault is van mening dat de eigen identiteit van het automerk hierdoor niet goed genoeg naar voren komt. Maar zoals gezegd, hoeft zeker niet te worden getreurd. Want Autohaag Zeeuw in Delfgauw is één van de grootste vestigingen van Renault in Nederland. “Hier zijn alle nieuwe modellen van Renault en Dacia te zien”, zegt verkoopadviseur Chris Zoutewelle. “Wij hebben dus een beetje onze eigen Rai. Als eerste bieden we op de nieuwe Renault-modellen een 0%* financieringsactie plus een jaar extra gratis garantie.” 

En op top van alle actie is er tijdens de Rai-periode zelfs een Mystery korting. Nieuwsgierig? Kijk dan op www.mysterykorting.nl. 

U kunt bijvoorbeeld kennismaken met de nieuwe Mégane Hatchback en Coupe. “Voor deze modellen gelden kort na de introductie enkele extra acties, wat redelijk uniek te noemen is”, aldus Zoutewelle. “Extra inruilpremies voor de particuliere koper. Dat komt dus bovenop het normale inruilbedrag.” 

Voor diverse motoren in het gamma geldt voor de zakelijke rijder slechts 14 procent bijtelling in plaats van 25 procent. Particulier of zakelijk, de Mégane is voor elke rijder dus aantrekkelijk. Dat toont de Mégane Selection Business wel aan. Deze uitvoering is inclusief navigatiesysteem en airco standaard rijk uitgerust en heeft een instapprijs van 18.900 euro. “Een prima keuze voor de zakelijke rijder, omdat de bijtelling lekker laag is”, zegt Zoutewelle. 

Ook de nieuwe Laguna Coupe is in Delfgauw te zien en in de loop van het jaar staan er nog meer mooie introducties op stapel. De nieuwe Grand Scenic wordt in april verwacht. Die maand staat ook in het teken van de gefacelifte Clio en de nieuwe Scenic (het korte model) staat in juni in de showroom in Delfgauw. In september volgt de nieuwe Mégane Estate. 


Autohaag Zeeuw
Exportweg 2, Delfgauw
(015) 2564400
www.autohaagzeeuw.nl
www.mysterykorting.nl

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12

!