Snackbar Die Twee blijft op zoek naar vernieuwingen.

DELFT – Niet alleen voor snacks maar ook voor luxe belegde broodjes of bittergarnituren bij bedrijfsborrels kan men terecht bij snackbar ‘Die Twee’ aan de Rotterdamseweg.

De snackbar bestaat in april 20 jaar en waarborgt al die jaren al voornamelijk de kwaliteit. Er werken geen parttimers en als de zaak open is, is er altijd één van de eigenaren aanwezig. Ze bakken hun broodjes zelf af en ze zorgen er altijd voor dat de broodjes vers zijn, waar andere snackbars vaak voor diepvriesbroodjes kiezen. Ook wordt er bij snackbar ‘Die Twee’ gezond gefrituurd, wat inhoudt dat er veel goede, onverzadigde vetten in het frituurvet zitten, wat een cholesterol verlagende werking heeft. 

‘Die Twee’ onderscheidt zich ten opzichte van andere snackbars met z'n uitgebreide kaart. Bovendien zijn ze voortdurend op zoek naar vernieuwingen door broodjes aan te passen en in sommige periodes speciale artikelen te verkopen. Zo is er momenteel een Kerstbroodje ontwikkeld en kon men tijdens het afgelopen WK voetbal een extra grote frikadel, die de naam ‘doelpaal’ droeg, krijgen. 

De snackbar levert ook bittergarnituren en belegde broodjes voor bedrijfsborrels, waardoor ze op twee gebieden actief zijn. De verse broodjes en de kwaliteitsnacks, aangevuld met de uitgebreide kaart en het feit dat alles vers is bij ‘Die Twee’, zorgt ervoor dat het eigenlijk de status van lunchroom verdient. 

Mocht u tijdens de Nieuwjaarsborrel van uw bedrijf nog op zoek zijn naar catering, dan kunt u dus bij ‘Die Twee’ aankloppen aan de Rotterdamscheweg voor snacks of verse broodjes met zelf gebraden rosbief.

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12

Meer berichten
 
CustomHtml_1