Postkantoor in DA Drogisterij Buitenhof biedt optimale service

Algemeen

In het Postkantoor in de DA Drogisterij wordt u geholpen door (vlnr): Katinka, An, Lia, Cora en Sabrina.

DELFT – Klanten verlangen tegenwoordig steeds meer service. Die krijgen ze zeker bij het Postkantoor in de DA Drogisterij in winkelcentrum Buitenhof (Vrijheidslaan 22). Dit is namelijk het eerste volwaardige Postkantoor in Nederland dat vanaf heden iedere zondag open is.

Gemak dient de mens en daarom kunt u bij dit Postkantoor ook op zondag van 12.00 tot 17.00 uur terecht. “Op zondag doen steeds meer mensen boodschappen en wordt er meer gewinkeld”, zegt Jeroen de Bruin, eigenaar van de DA Drogisterij. “Het is dan eigenlijk heel logisch dat je op die dag ook je postzaken kunt regelen. Daarom gaat het Postkantoor in de drogisterij voortaan ook op zondag open.” 

Dit betekent dat u op zondag alle handelingen kunt laten doen die je ook op doordeweekse dagen kunt doen. Het gaat hierbij om alle handelingen van PostNL, RDW en ING. Natuurlijk wordt u geholpen door de bekende gezichten van het Postkantoor. “Wilde je voorheen een auto kopen, dan kon je de overschrijving nooit op zondag regelen”, zegt De Bruin. “Terwijl de zondag juist zo’n handige dag is, omdat veel mensen dan vrij zijn. Nu kun je dus wel op zondag afspreken en meteen de overschrijving regelen. Hetzelfde geldt bijvoorbeeld voor pakketjes ophalen en wegbrengen.” 

Op de andere dagen heeft het Postkantoor in de DA Drogisterij verruimde openingstijden. Van maandag tot en met donderdag is het Postkantoor geopend van 9.00 tot 18.00 uur. Op vrijdag-koopavond is het kantoor zelfs geopend van 9.00 tot 21.00 uur. Op zaterdag zijn de deuren geopend van 9.00 tot 14.00 uur. Het loont zeker de moeite langs te gaan bij de DA Drogisterij in winkelcentrum Buitenhof, want daar kunt u op alle dagen van de week meteen uw postzaken regelen. Dat is uniek in Nederland.

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12