HabiTask partner nummer 40 van Debora Partnership Club

Algemeen

Jan Holierhoek (links) feliciteert Jolanda van Hoogenhuizen van HabiTask.

DELFT – Op het kantoor van HabiTask aan de Kalfjeslaan in Delft werd woensdagmiddag het veertigste contract voor de Debora Partnership Club getekend. Cees Kamminga is oprichter en directeur van HabiTask, een brede dienstverlener op de markt van woningcorporaties, met 80 medewerkers die werkzaam zijn in het gehele land.

Kamminga vindt sociaal ondernemen passen bij zijn marktfilosofie. Hij steunt dan ook graag het belangrijke werk van Inloophuis Debora, een plek waar mensen met kanker en hun naasten kunnen aankloppen voor een kop koffie, een goed gesprek of voor deelname aan één van de vele activiteiten. Voor HabiTask tekende Jolanda van Hoogenhuizen, stafmedewerker Marketing en Communicatie, het contract. Namens de Debora Partnership Club gaf Jan Holierhoek, voorzitter van de stuurgroep, haar getal 40, vervaardigd van boterstaaf. 

Bij het opzetten van de Debora Partnership Club was het binnenhalen van 40 partners uit de Delftse ondernemerswereld één van de doelstellingen. Nu, ruim anderhalf jaar later, is dit doel gehaald. Niet alléén bedrijven en instellingen zijn partner geworden, ook hebben zich inmiddels vijf particulieren als partner ingeschreven. Op basis van een driejarig contract wordt per jaar minimaal 500 euro betaald voor de dekking van de structurele kosten voor het Inloophuis. 

Door gewijzigde wet- en regelgeving stoppen of drogen bepaalde subsidiestromen gaandeweg op. Daarom is besloten is om de doelstelling van 40 partners op te rekken naar 50 partners. Heeft ook u belangstelling om partner te worden? Neem dan contact op met Jan Holierhoek via telefoonnummer 06 – 15 04 74 63 of stuur een email naar janholierhoek@casema.nl.

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12