Afbeelding

Informatiebijeenkomst over Het Delftse Goed

Algemeen

DEN HOORN – Bij Van Leerdam Makelaardij kunnen belangstellenden op zaterdag 23 februari informatie inwinnen over het eerste (woningbouw)nieuwbouwproject in Harnaschpolder.

Het project Het Delftse Goed, dat 16 ééngezinswoningen, 6 maisonnettes en 23 appartementen omvat, is een ontwerp van Faro Architecten uit Lisserbroek. Het heeft een stedelijk karakter in een groene setting. Alle woningen worden voorzien van een eigen parkeerplaats. Het wordt gerealiseerd door VISADE projecten BV. Het authentieke gevelbeeld van Delft, eeuwenoude panden met karakteristieke gevels, kenmerkt de woningen in Het Delftse Goed. 

Dit zorgt voor een vleugje historie aan de moderne nieuwbouwwoningen. De ééngezinswoningen zijn ruim opgezet. Boven de entree, woonkamer, keuken en het toilet bevinden zich drie mooie slaapkamers en een zolder. De grond achter de woningen biedt mogelijkheden te over voor de aanleg van rijk geschakeerde tuinen. Het goede van Delft is niet zelden blauw. 

Maar Het Delftse Goed krijgt een groen accent. De appartementen vertonen veel variatie in de indeling. Er is keuze uit drie-, vier- of vijfkamerappartementen. Wie hier een huis koopt, is zó in de binnenstad van Delft. Maar ook bij voorzieningen als scholen, het zwembad, winkels en een recreatieplas. Bij de ontwikkeling van de Harnaschpolder is veel nadruk gelegd op milieuvriendelijke en energiebesparende maatregelen. De woningen in Het Delftse Goed worden goed geïsoleerd en aangesloten op stadsverwarming. Bewoners merken dat aan een lagere energierekening. 

De informatiebijeenkomst bij Van Leerdam Makelaardij, die de woningen verkoopt, duurt van 11.00 tot 13.30 uur. Eerder was er een informatiebijeenkomst bij Rabobank Delflanden, die potentiële kopers kan voorzien van financiering tegen zeer scherpe tarieven. Het kantoor is gevestigd aan de Prinses Irenelaan 43 in Den Hoorn. Telefoon: (015) - 257 38 98.

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12