Moderne Asian cuisine bij het nieuwe restaurant Yosshi

In het nieuwe Japanse restaurant Yosshi kunt u dineren met een prachtig uitzicht.

DELFT – Yosshi is een nieuw Japans restaurant, met een moderne Asian cuisine. In het restaurant aan de Mercuriusweg 18 (voormalig pand van videotheek Scope) kunt u genieten van heerlijke seafood- en grillgerechtjes, zoals diverse sushi, tippanyaki, dim sum-hapjes en appetizers. Natuurlijk zijn er ook diverse heerlijke desserts. De gasten van Yosshi dineren volgens het all-you-can-eat concept, dus genieten ze onbeperkt van verschillende vis- en vleesgerechtjes voor een vaste prijs.

Het bedienend personeel komt aan tafel serveren. “We hebben een heel uitgebreid aanbod van wel 118 gerechten”, zegt eigenaar Anouk Lam. “De sushi wordt vers bereid op bestelling in de open keuken en de gasten kunnen dat dus met eigen ogen zien. Veel mensen denken dat de Japanse keuken alleen bestaat uit rauwe vis, maar dat is niet zo. De bekendste vleesgerechten zijn de op de plaat bereide tippanyaki-gerechten. Naast de Japanse keuken hebben we ook de dim sum-keuken, die bestaat uit gefrituurde of gestoomde hapjes.” 

Het onbeperkt eten kost van maandag tot en met woensdag 21,80 euro en van donderdag tot en met zondag 23,80 euro. Voor kinderen geldt het speciale kindertarief van 13,50 euro, zowel doordeweeks als in het weekend. Ook lunchen is bij Yosshi mogelijk, want het restaurant is al geopend vanaf 12.30 uur. De lunchprijs is zowel doordeweeks als in het weekend 16,50 euro. Restaurant Yosshi heeft een mooie grote zaal met in totaal tweehonderd zitplaatsen. Het stijlvol ingerichte interieur heeft comfortabele stoelen en ook eventueel aparte bankstellen om intiem te zitten. U kunt ook met een grote groep bij Yosshi komen eten. “Het is trouwens ook mogelijk om af te halen”, zegt Anouk Lam. Er is veel gratis parkeergelegenheid. Telefoon: (015) 2618859. Internet: www.restaurant-yosshi.nl.

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12

Meer berichten
 
CustomHtml_1