Prijswinnaars blij verrast met waardebon van 500 euro voor hun nieuwe woning

Algemeen

René van der Knaap, Susanne van Beest, Viggo, Jeanne Meijs en Emiel van Meurs ontvingen deze week een IKEA-waardebon van 500 euro en een bos bloemen.

DELFT – Geerte van der Vliet, Nienke Meijs en Susanne van Beest en René van der Knaap ontvingen afgelopen dinsdag een IKEA-waardebon van 500 euro. Daarvan kunnen ze ongetwijfeld wat moois voor in hun nieuwe huis kopen.

Tijdens het NVM Open Huis van zaterdag 10 oktober j.l. konden kijkers hun persoonlijke gegevens achterlaten. Onder iedereen die aan deze lezersactie uit de NVM Makelaarskrant meedeed, werden drie waardebonnen verloot. Deze week hoorden Geert van der Vliet, Nienke Meijs en Susanne van Beest en René van der Knaap dat zij de gelukkigen waren. Bij de IKEA Delft kregen ze dinsdagmiddag niet alleen een waardebon, maar ook een mooie bos bloemen. Viggo, het zoontje van Susanne van Beest en René van der Knaap, kreeg bovendien een zacht knuffelbeest. 

“We waren ons een beetje aan het oriënteren”, vertelt Susanne. Ze woont nu met René samen in Berkel, maar ze willen beiden weer terug naar Nootdorp, waar ze hun roots hebben. Tijdens het NVM Open Huis hoorden ze van de lezersactie uit de NVM Makelaarskrant en op hoop van zegen lieten ze hun persoonlijke gegevens achter. “Je denkt dat je nooit zo’n prijs wint en je vraagt je af of die wel echt wordt uitgereikt”. Ze was dus enigszins verbaasd dat juist zij dinsdag een waardebon van 500 euro kregen. “Misschien dat we zo gelijk al even gaan kijken. Ik denk dat we de bon gaan gebruiken voor ons nieuwe huis, of misschien voor kinderspullen.” 

Tijdens het NVM Open Huis hebben Susanne van Beest en René van der Knaap twee woningen in Nootdorp bezichtigd. “Ik vind het een voordeel dat je niet steeds een afspraak hoeft te maken als je een huis wilt zien”, zegt René van der Knaap. “En normaal gesproken gaat er een makelaar mee, nu leiden de mensen je zelf rond.” Het huis van hun dromen zat er echter helaas nog niet bij. 

Ook Geerte van der Vliet had tijdens het Open Huis haar gegevens achtergelaten in één van de woningen die ze met haar vriend Emiel van Meurs bezocht. Ze wonen nu nog in een starterswoning in de wijk Hof van Delft, maar ze zijn al aan het kijken voor een nieuw huis. “We willen het liefste in Hof van Delft blijven wonen”, vertelt Emiel, die de prijs namens zijn vriendin in ontvangst nam. “Of we willen naar de Delftse binnenstad verhuizen.” De bon van 500 euro gaan ze gebruiken om spullen te kopen voor in hun nieuwe woning. Wát ze er precies van willen aanschaffen, wist Emiel van Meurs echter nog niet. Over die vraag kunnen ze nog rustig nadenken, want de waardebon is onbeperkt geldig. 

Ook Nienke Meijs kon de prijs niet zelf in ontvangst nemen. Die eervolle taak liet ze aan haar moeder Jeanne Meijs over. “Ze kan de bon ongetwijfeld goed gebruiken voor haar nieuwe huis. Ik vind het heel erg leuk dat ze heeft gewonnen.”

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12