Delvenaar in Beeld

Algemeen

Ron van der Vlist (28), Young Professional bij BMC.

- Wat ben je hier aan de Hippolytusbuurt aan het doen?
“Ik heb zojuist een krabber gekocht omdat de weersvoorspellingen bar en boos zijn voor de komende week en ik voor mijn werk veel in de auto zit. Nu ben ik onderweg naar Leo van Vliet om daar een heerlijk broodje te halen, wat ik altijd doe als ik even in de stad ben.” 

- Wat doe je voor werk?
“BMC is een bedrijf dat mensen detacheert bij Overheidsinstanties. Bij verschillende opdrachtgevers werk ik mee aan diverse opdrachten. Zo heb ik al opdrachten gehad in Amersfoort, Nijmegen, maar gelukkig ook dichter bij huis, zoals in Zoetermeer.” 

- Heb je deze week nog iets leuks gedaan?
“Ik heb afgelopen weekend met mijn team, de tennisprofessionals, tenniscompetitie gespeeld en 6-2 gewonnen. En ik ga vanavond naar Ajax- Real Madrid.” 

- Wat denk je dat het vanavond gaat worden?
“Als ik heel reëel ben, zie ik Ajax niet winnen. Desalniettemin ben ik vol goede moed en hoop ik dat deze wedstrijd de ommekeer zal zijn voor Ajax.” 

- Wat was jouw nieuws van de week?
“Dat was dat Suarez Bakkal beet in de wedstrijd Ajax-PSV.” 

- Wat vond je daarvan?
“Ik vond dat belachelijk, zoiets hoort niet op het voetbalveld thuis. Ondanks dat ik een grote fan ben van Suarez keur ik dit gedrag af. Maar vanavond mag hij laten zien dat hij ook kan scoren.”

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12