Fleetsale-time bij ACD Hyundai!

Algemeen

DELFT – Bij ACD Hyundai vonden afgelopen week twee grote afleveringen plaats. Het betrof fleetsales aan de bedrijven Darkom uit Rotterdam en Toerkoop Reisbureau Van der Werf.

Sales Manager Ben van Holsteijn overhandigde de sleutels van zes Hyundai’s i10 aan een vertegenwoordiger van Darkom. Dit bedrijf is landelijk geregistreerd conform de Wet Kinderopvang en zorgt voor bemiddeling tussen de overheid en ouders. Darkom zorgt ervoor dat men subsidie kan krijgen voor kinderoppas (www.darkom.nl). 

De zes fonkelnieuwe auto’s zijn bestemd voor het kantoor in Zwijndrecht. “Darkom heeft als jonge onderneming gekozen voor een zuinige auto die past binnen een beperkt budget”, zegt Van Holsteijn. “Hoewel de prijs van de i10 niet heel hoog is, zijn de auto’s wèl uitgerust met ABS, centrale deurvergrendeling, EBD, stuurbekrachtiging, een radio met MP3 en elektrische raambediening.” 

Toerkoop Reisbureau Van der Werf heeft vestigingen in De Hoven Passage en in Schipluiden. Het wagenpark omvatte al Hyundai’s Atos, maar de nieuwe directeur Arjan Dijkshoorn heeft besloten de ‘vloot’ te verversen. Daarom is gekozen voor een nieuwe Hyundai i30 en een i10. Uiteraard zijn de auto’s standaard uitgerust met een ipod- en/of usb-aansluiting. Sales Manager Ben van Holsteijn reikte Dijkshoorn de sleutels uit in aanwezigheid van Reisbureaumedewerkster Tessa Kluijt.

ACD Hyundai
Motorenweg 31
Telefoon: (015) - 256 93 25
Internet: www.acdhyundai.nl

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12