Huis te koop: Adema van Scheltemaplein 38, Delft

Algemeen

DELFT – Het was de afgelopen anderhalf jaar voor Carola Ruigrok heel prettig wonen in dit ruime driekamer appartement. Toch gaat ze het appartement op de zevende etage van dit complex in de Voorhof verlaten.

Schitterend ruim en licht appartement met een mooi weids uitzicht

Ze gaat samen met haar vriend op zoek naar een ééngezinswoning. “We willen samen iets op gaan starten”, zegt Carola. Het appartement is helemaal gerenoveerd, keurig onderhouden en modern ingericht. Het uitzicht vanuit de woonkamer is heel fraai. “Ik heb bewust gekozen voor een wat hogere etage, want dan heb je echt een gevoel van vrijheid”, vertelt ze. “Het uitzicht is mooi groen met al die boomtoppen en je kunt ook heel ver kijken.”

Door de grote ramen is de woonkamer heel licht. De wand tussen de woonkamer en de gang is ook van glas, wat een heel ruimtelijk gevoel geeft. “De lichtheid is wel één van de grootste voordelen van deze woning, net zoals het mooie uitzicht.”

De royale L-vormige woonkamer meet 36 vierkante meter. Net zoals in alle andere ruimten van het appartement ligt hier een mooie Frans eiken lamel parketvloer. Via de woonkamer kun je in de hoofdslaapkamer komen, die 4,55 bij 2,92 meter groot is. In de slaapkamer is er via een schuifpui toegang tot een groot en zonnig balkon. Het balkon is 3 bij 3 meter en je kunt er gerieflijk zitten. “In de zomer kun je op het balkon eten, want de zon schijnt er tot in de avond”, zegt Carola.

De centrale gang biedt onder andere toegang tot de keuken van 4,10 bij 2,25 meter. De keuken heeft een hoekopstelling en is uitgevoerd in een lichte kleurstelling. Er is diverse inbouwapparatuur aanwezig, zoals een koelkast, een vrieskast, een vierpits gaskookplaat, een RVS-afzuigkap en een combimagnetron met ovenfunctie. “De keuken en ook de badkamer waren perfect toen ik hier kwam wonen”, zegt ze. “Ik hoefde er niets aan te doen en nu is het appartement ook nog steeds zo te betrekken. Voor mij is het heerlijk ruim, maar je kunt er ook makkelijk met z’n tweeën wonen.”

Aan de voorzijde van het appartement is er nog een tweede slaapkamer. Die meet 4,30 bij 2,10 meter. De badkamer van 2,80 bij 1,70 meter is volledig betegeld en uitgevoerd in een lichte kleurstelling. De ruimte is voorzien van een ligbad, een wastafelmeubel en de opstelplaats voor wasmachine en -droger. Er is een apart toilet met een fonteintje in dezelfde stijl als de badkamer. “Op de gang is er ook nog een heel handige berging, waar je veel spullen in kwijt kunt”, zegt Carola. “Hierdoor heb je eigenlijk nooit rommel in het zicht.”

Het appartement is helemaal voorzien van aluminium kozijnen met schuiframen. De balkonzijde is voorzien van buitenzonwering. Er is geen galerij, maar een gemeenschappelijke hal voor slechts twee appartementen. Het complex staat op een gunstige locatie ten opzichte van diverse voorzieningen. “Winkelcentrum De Hoven zit bijvoorbeeld om de hoek”, zegt Carola. “Je fietst van hieruit trouwens ook zo naar de binnenstad. Verder is de tramopstapplaats dichtbij, net zoals de uitvalswegen.” De bewoners van dit appartement hebben een eigen fietsenberging in de onderbouw tot hun beschikking. Er is ruime parkeergelegenheid en je kunt vrij parkeren in de buurt.

De vraagprijs voor deze woning is € 179.500,- k.k. Geïnteresseerd in deze woning? Voor meer informatie: Witte Woning Makelaars Delft, (015) - 215 70 00 of www.wittewoningmakelaars.nl.

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12