Perfecte locatie voor bijzondere feesten of partijen

Algemeen

Wendy Vaderloos en haar team benaderen hun gasten bij De Brasserij heel persoonlijk, waardoor iedereen zich er snel thuis voelt.

DELFT – Voor iedereen die iets te vieren heeft met 30 tot 300 personen is Partycentrum-Restaurant De Brasserij aan de Brasserskade 2 een prima keuze. Ook voor vergaderingen vanaf vijf personen.

De sfeervolle stadsboerderij uit 1860, op de grens van Delft en Rijswijk, is de perfecte locatie voor bijzondere feesten of partijen. Natuurlijk met alle comfort van deze tijd, zoals prima klimaatbeheersing en gratis parkeren. In 2008 heeft De Brasserij, die nu vijftien jaar bestaat, de Toegankelijkheidsprijs gewonnen. “Ook minder valide mensen kunnen hier makkelijk naar binnen en er is tevens een rolstoelvriendelijk toilet”, zegt Wendy Vaderloos. 

“We hebben de prijs ook gekregen vanwege de grote gastvrijheid en serviceverlening.” Een goed voorbeeld is de Secretaressedag die onlangs is gehouden. Het zijn de secretaresses die altijd een vergadering reserveren, maar zelf zijn ze er nooit bij aanwezig. “Om die dames ook een keer in het zonnetje te zetten, organiseren we speciaal voor hen op Secretaressedag een heerlijke High Tea. Ook deze keer werd het zeer op prijs gesteld. Dit is niet zo maar een partycentrum, maar wij willen met een persoonlijke benadering zorgen dat iedereen zich hier thuis voelt.” 

Een blik in het gastenboek op de uitgebreide website toont aan dat dit uitstekend lukt. Niet alleen binnen is het goed toeven. Sinds 2007 heeft De Brasserij een verrassend grote en mooie tuin met terras. Tijdens de zonnige dagen in april kon hier al veelvuldig gebruik van gemaakt worden. “We zijn nu ook officieel trouwlocatie”, zegt Wendy. “Ook dit slaat goed aan, er staan voor dit jaar nu al veertien huwelijken op locatie gepland. En dat naast alle overige huwelijksfeesten die in de agenda staan. We hopen op een zonnige zomer.” Telefoon: (015) - 214 53 85. Internet: www.brasserij.nl.

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12