Lichaam en geest koel dankzij Evening Breeze van Droomvlucht Slaapcomfort

Algemeen

De Evening Breeze van Eastborn is een bed met airco, zodat u in de zomer met een heerlijk koel briesje kunt slapen.

BERKEL EN RODENRIJS – De zon schijnt al volop en in de zomer zal het alleen maar warmer worden. Dat is natuurlijk heerlijk, maar in de nacht kan het ook lastig zijn. Met de Evening Breeze van het merk Eastborn hoeft u ’s nachts niet meer zwetend in bed te liggen. Dat is namelijk een bed met een ingebouwde airco.

De hoofdunit staat buiten of binnen en is geluidsarm. De hemel boven het bed zorgt voor een continu briesje, juist in dit warme weer is dat ideaal. “Het systeem is kortgeleden in Nederland geïntroduceerd, maar het heeft zich al ruimschoots bewezen in tropische landen”, zegt Marcel Kok van beddenspeciaalzaak Droomvlucht Slaapcomfort aan de Noordeindseweg 116 in Berkel en Rodenrijs. “In Nederland is een aantal dealers geselecteerd voor de Evening Breeze en voor deze regio hebben wij de exclusiviteit. Wij kunnen ervoor zorgen dat het systeem in combinatie met een boxspring bij de klant thuis netjes geïnstalleerd wordt.” Kijk op de website van Droomvlucht Slaapcomfort of op www.eveningbreeze.nl voor meer informatie. 

Droomvlucht Slaapcomfort is ook exclusief dealer van Airflow, een systeem dat is ontwikkeld in Zwitserland. Airflow is ‘het slaapsysteem dat optimaal ademt’. In het matras zijn namelijk gepatenteerde Airflow-tubes verwerkt, schuimsegmenten die zorgen voor een optimale luchtcirculatie. De tubes zijn er in diverse hardheden, om de heupen en schouders op verschillende manieren te ondersteunen. U kunt kiezen voor alleen een Airflow-matras, maar het kan ook als compleet bed geleverd worden. Airflow is in combinatie met verschillende boxsprings mogelijk. “Het meest drukverlagende matras van M Line mag ook niet ongenoemd blijven”, zegt Kok. “Er zijn zes varianten van dit meest drukverlagende product. Het matras wordt onder andere door veel topsporters gebruikt, alsmede in de medische sector bij specifieke gezondheidsklachten als reuma en rugklachten. Het matras is verkrijgbaar in combinatie met de boxsprings van M Line. Vraag naar de voorwaarden voor wat betreft een 90 dagen omruilgarantie.” Telefoon: (010) - 511 42 13. Internet: www.droomvluchtslaapcomfort.nl.

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12