Miss Delft op Zondag verkiezing en Hans Dorjee Voetbalgala naar Delftech Business Centre

Algemeen

John Kok van Kok Party Catering Service heet u welkom bij de Miss Delft op Zondag verkiezing en het Hans Dorjee Voetbalgala in zijn Delftech Business Centre.

DELFT – Het Delftech Business Centre is de nieuwe locatie van de Miss Delft op Zondag verkiezing op dinsdag 17 januari. Ook het Hans Dorjee Voetbalgala wordt dit jaar in dit sfeervolle onderkomen gehouden. Dit gala vindt plaats op zaterdag 26 mei. Het initiatief voor de samenwerking tussen de krant Delft op Zondag, organisator van beide evenementen, en Kok Party Catering Service kwam van John Kok. De relatie tussen beide bedrijven bestaat al heel lang. Het leek Kok een goede promotie voor Delft en zijn bedrijf om beide populaire evenementen dit jaar in het Delftech Business Centre (Delftechpark 29) te organiseren.

“Ik heb daarom contact gezocht met Leo Rontberg en ook hem leek het een goed idee”, vertelt Kok. “Hij vond het wel eens leuk om het op een andere locatie dan de binnenstad te organiseren. Daarna is hij samen met René Wolve, de presentator, een keer komen kijken. Ze vonden dit een prima gelegenheid en al snel werd besloten om dit jaar voor deze locatie te kiezen. Behalve de vele mogelijkheden in onze grote zaal boven, zijn ook de goede bereikbaarheid en parkeergelegenheid een groot voordeel.” 

De Miss Delft op Zondag verkiezing vindt plaats in de Vondelzaal, die ruim 300 vierkante meter is en plaats biedt aan 150 tot 200 mensen. Door de ruime opzet komen het podium en de catwalk goed tot hun recht. “Het is leuk dat de dames ongemerkt kunnen opkomen”, zegt Kok. “In een aparte ruimte kunnen ze zich voorbereiden en komen dan buiten om op het podium. De zaal maken we met verlichting en leuke beplanting extra sfeervol.” 

Deze zaal is heel flexibel in te delen. Daarom is het ook heel goed mogelijk om hier het Hans Dorjee Voetbalgala te organiseren. Het is één grote ruimte, dus kunnen alle voetbalgasten bij elkaar blijven. “Dat is sfeerbepalend”, zegt Kok. “Natuurlijk kunnen ze ook gebruik maken van de naastgelegen foyer. De muziek wordt zoals altijd verzorgd door DJ Henny de Keizer. Dit voetbalevenement ligt ons goed. Mijn vader Bert is oprichter van dit bedrijf en hij is ook dertig jaar voetbalscheidsrechter geweest. Hij heeft de broers Rontberg als junioren nog zien voetballen.” Schrijf beide evenementen in elk geval in uw agenda!

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12