Praktijk Hart en Ziel helpt mensen naar balans, geluk en welzijn!

Algemeen

DELFT – Het nieuwe jaar is begonnen en natuurlijk heeft iedereen vragen en plannen. "Wat wil ik?", "Welk gedrag wil ik veranderen?" en "Wat moet er echt anders?". Rianne Collignon helpt je deze plannen te realiseren en de vragen te beantwoorden.

“Ik help al enkele jaren mensen met een breed scala aan vragen, doelen of problemen. Op mijn website staan voorbeelden uit de praktijk en ik sta zelf nog steeds versteld van de mogelijkheden van mijn technieken en de resultaten die ik samen met mensen behaal. Tijdens het eerste consult is het voor mensen vaak spannend om te ervaren wat zij voor verlichting of verandering kunnen verwachten, maar daarna zijn ze enorm opgelucht dat ze toch de stap hebben genomen om hulp in te roepen. Eén van mijn cliënten noemde mij zelfs de innerlijke schoonheidsspecialiste, om aan te geven hoe prettig en positief zij zich weer voelde. Het is ook mogelijk om langs te komen voor een massage of tune-up om jezelf lekker te verwennen.” 

Hart en Ziel heeft ook een nieuw spaarsysteem waarmee je kunt sparen voor onder andere gratis consulten, workshops of massages. Als je deze advertentie meeneemt of noemt op de eerste afspraak krijg je 100 extra spaarpunten gratis!
Behalve losse consulten heeft Hart en Ziel natuurlijk ook weer veel activiteiten op de agenda staan in 2011. Daarnaast blijft het natuurlijk ook mogelijk om besloten workshops of feestjes op locatie of op de praktijk te bespreken. 

Op 31 januari a.s. is er een gratis lezing over EFT in DOK. “EFT is één van de technieken die ik gebruik om emoties en energie weer tot rust te laten komen en zo ook het gedrag te veranderen”, zegt Rianne. “In februari ga ik van start met een kleinschalige groep om gezond, prettig en fijn af te vallen. Ik werk op basis van liefde voor je eigen lijf, luisteren naar je lijf en het weer herstellen van het metabolisme. Je mag geen dieet volgen, maar zult versteld staan van de resultaten! Er zijn nog plaatsen en deze maandelijkse groep kost slechts 12,50 euro per keer.” 

Het is mogelijk om vrijblijvend contact op te nemen tijdens het spreekuur op werkdagen van 19.00 tot 20.00 uur. De praktijk is op afspraak open op maandag, woensdag en donderdagavond van 20.00 tot 23.00 uur en op vrijdagmiddag van 13.00 tot 17.00 uur.

Bedrijf: Hart en Ziel
Adres: Hooikade 13 (Bacinol 2)
Telefoon: (06) 10521351
Internet: www.hartenziel-online.nl

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12