Bouwbedrijf Zeelenberg BV: ook voor bouwkundige onderhoudsplannen

Algemeen

Marc Zeelenberg van Bouwbedrijf Zeelenberg BV kan naast de gewone aannemerswerkzaamheden ook een vijf- of tienjarig bouwkundig onderhoudsplan voor uw pand opstellen.

DELFT – Bouwbedrijf Zeelenberg zult u ongetwijfeld kennen. Het bedrijf aan de Brabantse Turfmarkt 26 bestaat immers al ruim 102 jaar. Bouwbedrijf Zeelenberg BV kan voor particulieren, bedrijven, Verenigingen van Eigenaren, kerken etcetera eigenlijk alle bouwkundige werkzaamheden verrichten.

Wat nog niet iedereen weet is dat u het bedrijf sinds enige tijd óók kunt inschakelen voor vijf- en tienjarige bouwkundige onderhoudsplannen. “Hierbij krijgt men een compleet overzicht van wat jaarlijks globaal moet worden gereserveerd om het pand in optimale staat te houden”, zegt Marc Zeelenberg. “Eerst vindt er een kosteloos oriënterend gesprek plaats, waarbij ook het pand wordt bekeken. Op basis hiervan volgt er een offerte. Belangrijk is om te melden dat het onderhoudsplan indicatief blijft, maar wel is gebaseerd op vakkennis en jarenlange ervaring. Het is niet bindend en dus opzegbaar wanneer men wil. Het is ook heel aantrekkelijk om één bedrijf in te kunnen schakelen in geval van calamiteiten. Hiervoor kunnen particulieren, bedrijven, kerken en Verenigingen van Eigenaren ons inschakelen.” Bouwbedrijf Zeelenberg BV heeft ook op het milieutechnische vlak niet stil gezeten. Samen met acht andere, voornamelijk Delftse, bedrijven is het samenwerkingsverband EnerGoed opgezet. Geheel gericht op klimaatvriendelijk bouwen en verbouwen. “In onze groep zijn alle hiervoor benodigde branches en vakgebieden vertegenwoordigd, inclusief een Energie Prestatie Adviseur”, legt Zeelenberg uit. “Die laatste stelt de huidige energiezuinigheid van het pand vast, geeft verbeterpunten aan en berekent de terugverdienperiode voor de klant. De gerelateerde EnerGoed-bedrijven zorgen vervolgens voor de werkzaamheden, bijvoorbeeld het plaatsen van zonnepanelen, het isoleren van een kruipruimte, het aanbrengen van dakisolatie, dubbel glas of isolerende gevelbekleding. 
Telefoon: (015) - 212 17 82. Internet: www.bouwbedrijf-zeelenberg.nl of www.energoed.nl.

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12