Overweldigende avond in de stijl van de Moulin Rouge

Algemeen

Zo’n driehonderd bezoekers hebben een topavond beleefd tijdens La Vie en Rose in de Van der Mandelezaal in Het Prinsenhof.

DELFT – De reacties tijdens en na afloop van de experience La Vie en Rose waren overweldigend. De Van der Mandelezaal van Het Prinsenhof was helemaal omgetoverd in de stijl van de Moulin Rouge. Zo’n driehonderd bezoekers genoten van een topavond. Het evenement was georganiseerd door Moodz, Mios en O’Donna.

“De locatie was echt fantastisch”, zegt Monique van Moodz. “Veel bezoekers waren nog nooit in deze zaal geweest en iedereen was er verbaasd over dat er zoiets moois mogelijk was.” De hele avond stond in het teken van het thema Moulin Rouge. Niet alleen de aankleding van de zaal en de belichting, maar ook alle acts en optredens. De bezoekers werden bij binnenkomst ontvangen met een glas prosecco. De hele avond door konden ze genieten van lekkere hapjes. Een DJ zorgde voor hits van toen en nu. Er was live entertainment in de vorm van acts en optredens. “Een groot succes was het optreden van Flora Gatina, bekend van Hollands Got Talent”, vertelt Monique. “Er waren ook een heleboel dansers, die dezelfde kleding hadden en in dezelfde stijl dansten. De modeshow van Mios en O’Donna was het bekijken meer dan waard. De nieuwste mode werd getoond en na de modeshow was er een verloting met fantastische prijzen. De prijzen hadden natuurlijk ook alles met mode te maken.” La Vie en Rose was bedoeld voor mannen en vrouwen van 25 jaar en ouder. De mensen achter Moodz, Mios en O’Donna, een echte vriendenclub, zijn van mening dat er voor deze leeftijdsgroep in Delft te weinig wordt georganiseerd. Ook voor deze leeftijdsgroep willen ze Delft op de kaart zetten. De avond zou niet mogelijk zijn geweest zonder de Delftse sponsors. Sjenkels Kappers heeft het haar van alle modellen gedaan, Van der Leeuw Optiek heeft alle brillen voor de modeshow geleverd en alle prachtige bloemstukken zijn geleverd door Bloemensalon De Zonnebloem. Ook Rust Partyverhuur had een groot aandeel. “Het is een groot succes geworden”, zegt Monique. “Sommige groepen waren zelfs helemaal verkleed naar het feest gekomen. We zijn vooral heel blij dat we deze locatie ontdekt hebben en we willen daar dan ook een vervolg op geven. De Ladies Night in maart willen we ook weer hier gaan organiseren.”

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12