Ook voor kinderen is er bij Benfried veel te vinden

Algemeen

Behalve voor het grote assortiment voor kwekers en particulieren kunt u bij Benfried ook terecht voor bijvoorbeeld skelters en trampolines van het merk Berg. Links op de foto Layla en rechts Gijs.

DEN HOORN – Benfried BV is begonnen als tuinbouwtoeleveringsbedrijf in Den Hoorn. Het bedrijf bestaat al meer dan zestig jaar en heeft inmiddels zes vestigingen door heel Nederland. In de vestiging aan de Hooipolderweg 1 in Den Hoorn is er een totaalaanbod voor de professionele kweker van groente en bloemen. Daarnaast heeft Benfried ook al heel lang een uitgebreid assortiment voor particulieren.

Onder andere op het gebied van tuinhout en sierbestrating. Maar er is ook volop gereedschap te vinden, evenals alle benodigdheden voor de vijver. Voor de kinderen is er bij Benfried ook het nodige te vinden. Zoals de skelters en trampolines van het merk Berg, die absoluut ook een reden vormen om eens langs te komen. Bezoekers worden onder anderen geholpen door Layla en Gijs. Zij en de andere medewerkers staan elke dag van 7.30 tot 17.30 uur voor u klaar. Vanaf 1 maart is Benfried ook geopend op zaterdag van 8.00 tot 16.00 uur. Dus kom eens langs. Telefoon: (015) - 256 93 56.

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12